Mijn boek en de pers

Door Toor de Haas


Met weinig middelen een hoge kwaliteit van leven hebben, daar gaat dit boek over. Kan dat? Kun je met weinig veel doen en daardoor de kwaliteit van het leven ervaren? Aan de hand van sfeerbeschrijvingen uit de wereld om haar heen en met een overdaad aan recepten, toont de schrijfster overtuigend aan hoe mooi een sober leven kan zijn. Wilt u uw financiële zorgen achter u laten, of een droom verwezenlijken, dan is dit boek daarbij een uitstekend hulpmiddel.

U kunt het hier bestellen.


De PersRTV noord
De eerste gebeurtenis om mijn eenvoudig gelukkige gedachtengoed openbaar te maken was in juni. Er werden opnames gemaakt door rtv noord. Ik vind het heel knap hoe de regisseur er na 6 1/2 uur filmen in geslaagd is 7 mooie minuten over te houden. Het woord ‘uitkering’ moet u in gedachten in ‘bijstand’ veranderen. De uitzending begint met een heel korte reclame en bestaat vervolgens uit drie filmpjes. De laatste gaat over mij.  Als u niet de hele uitzending wilt bekijken, dan kunt u de zwarte lijn onder het beeld tot 2/3 doortrekken. 

 Het filmpje van RTV noord kan bij You Tube bekeken worden. 

http://www.youtube.com/watch?v=po3Nh7GWjvQ&hd=1  De VolkskrantHet geanimeerde gesprek met Karin Sitalsing (freelance journaliste van oa de Volkskrant en Flow) werd 24 juli in de Volkskrant weergegeven. ‘Jacoba’ stond erboven en ik kon haar natuurlijk niet weghalen.  

De Wereldomroep


29 juli heeft Marijke van den Berg van de Wereldomroep hier drie uur gefilmd. Net zoals Frans Bromet doet ze alles alleen. Ik vond het spannend welke drie minuten het filmpje zouden vormen. Ik vind het een juweeltje geworden. En wat op het bord ligt maakte ik.


Dagblad van het Noorden


Esther van der Meer is journaliste van het Dagblad van het Noorden. We zaten 4 augustus heerlijk in de zon, op het terras, met thee en zwarte bessenmuffins. Fotografe Anne Marie Kamp kwam vlak voor een enorme stortbui. Deze foto had ze nog net kunnen nemen. Een fantastisch fotografe! Het artikel werd vederlicht.