zaterdag 24 augustus 2019

Meer zomer

Het is weer heel warm en dat blijft voorlopig zo. We hebben een erg drukke tijd achter de rug, met veel bezoek. Ik koop nooit iets (oud nieuws) en soms zou ik dat misschien toch eens moeten doen. Op een of andere manier kan ik het niet. Alle aandacht en liefde stop ik in elk koekje, chocolaatje, maaltijd en wat niet al. Als ik iets koop zit dat er niet in, tenzij het van een klein bedrijfje is. Ik geniet elke week van de rubriek in Trouw over kleine bedrijfjes. Als je ziet met hoeveel passie mensen iets ontwikkelen, op elk denkbaar gebied. Daar een bonbon of drankje van, ja, natuurlijk! Ook van een warme bakker, een groenteboer. Mooie producten. 
Nu is het rustiger en hoop ik de komende dagen af en toe even op ons balkonnetje te kunnen lezen. Alles blijft het goed doen. Ik zal binnenkort weer eens een foto plaatsen van al het groen. Zoals in een tuin iets opeens op een andere plek opkomt zo gaat dat ook op het balkon, zoals viooltjes in een bak waar citroenmelisse in staat die het eindelijk doet en waar ik heel blij mee ben. Bijzonder.
Fijn weekend verder allemaal!