maandag 30 november 2020

7 Voor $5 maaltijden voor twee weken

Ik schreef laatst over iemand die voor $5 voor twee weken boodschappen doet. Deze maaltijden zijn klein en ik zou er een week mee doen, maar dan nog, over extreem budget gesproken  De vrouw is heel creatief met maar 5 ingrediĆ«nten. Dat is al zo inspirerend. Ze vindt alles ook even delicious en dat is nog het allerfijnste, zo kunnen genieten van eenvoudig, maar compleet.
De 5 ingrediƫnten zijn:
Rijst, bonen, tortilla's/wraps. bevroren groente en eieren. 
Ik zou zelf wraps maken, dat is zo eenvoudig, doe ik 2x per week. Bloem is het goedkoopst maar ik doe het van havermoutmeel (zelf malen) en boekweitmeel. Als u geen eieren wil kan tofu of meer groente. Dan zou ik wel bruine rijst nemen en zo heeft u dan toch hoogwaardige eiwitten, door de combinatie peulvruchten en rijst. De prijs zal ongeveer hetzelfde zijn.