maandag 9 september 2019

recepten en weekmenu's

Bij 'wat maakt u blij' staat dat verlangt wordt naar recepten en weekmenu's.
Ik plaats met een bepaalde regelmaat recepten, maar meestal plaats ik ze meteen op de daarvoor bestemde bladzijde. Wat klinkt dit officieel, maar anders zou ik twee keer recepten schrijven en dat vind ik niet mooi. Als ik een heel leuk recept heb zal ik het af en toe ook hier plaatsen. 
En weekmenu's, ik heb ze jarenlang gepubliceerd, week na week. Op een gegeven moment was het genoeg. Maar ik beloof dat ik het af en toe weer zal doen. Ik heb er vaker iets over gehoord en ik vind het natuurlijk alleen maar fijn om te horen dat het mensen inspireert. Zo hoor ik ook vaak iets over de filmpjes, dat mensen ze steeds opnieuw bekijken en dat ze enthousiast worden en zich gesteund voelen. Daar word ik helemaal warm van, dank. 

Toen we laatst bij Hielkje waren kregen we dahlia's uit de tuin. Ik ben zo dol op dahlia's. op zich al mooi en ze vertegenwoordigen ook mijn favoriete periode van het jaar. Van een andere vriendin kreeg ik een gemengd bosje uit de tuin, heel schattig. Ik ben zo dom geweest om er geen foto van te maken, zonde.



En de fruitschaal omdat hij ook zo seizoengevuld is.