woensdag 14 april 2021

Baksels en autootje

Via startpagina.nl kwam ik bij de voordelen van bakken:
Bakken is stressverlagend, bakken werkt als meditatie, het is veel lekkerder en vaak gezonder dan iets gekochts enz. Natuurlijk ben ik het hier roerend mee eens en schreef ik hier vaak over. 
Maar... er zijn warme bakkers die de meest verrukkelijke producten maken. En nu kom ik vanzelf op iets heel bijzondersten wonder. Ik schreef een paar keer over onze auto dat die afgekeurd zou worden. Ik stuurde onze garageman ruim voor de verplichte keuring een berichtje dat ik €2350 gespaard had, maar dat dat vast niet genoeg zou zijn. Waarschijnlijk dus in ieder geval een jaar zonder auto. Hij zei kom volgende week maar langs dan kijken we. En ja natuurlijk werd hij afgekeurd. We hadden het al eerder verwacht maar nu was er geen ontkomen meer aan. 
Nu komt het wonder. Op de dag van mijn mailtje kreeg hij een klein, schattig, heel zuinig autootje van een mevrouw. €2795 maar hij gaf ons nog €295 voor de afgekeurde auto. Er hoefde dus nog maar heel weinig bij. We kunnen het nog niet geloven. En o ja, in de auto lag een notenkoek van de dorpsbakker en die was zooo lekker.