zondag 7 januari 2018

Weekmenu

De momende week geef ik niets uit, ik doe het met wat ik heb.

Maandag:  
O: Smoothie (sinaas.sap, water, andijvie, appel, banaan. Dit geldt voor alle smoothies)
L:  Broccoli'brood' met ijsbergsla en mosterdsaus
D: Pompoenragout met peterselie / rijst

Dinsdag:
O: Yoghurt met chiazaad, banaan en moerbeien
L:  Pannenkoek met pindakaas en wortel / zoete pannenkoek met appelstroop en banaan
D:  Gebaken uien, spinazie a la crème en zoete aardappelen
     *cichorei-cappuccino met amandelmuffin

Woensdag:
O: Smoothie
LRest preisoep van zondag / GV geroosterd brood met champignoncrème (Aldi) en geraspte   
wortel
D: Chinese kool - broccolischotel met walnoten* Ik heb dit van pinterest.

Donderdag:
O: Yoghurt met lijn- en hennepzaad (veel eiwit in hennepzaad), appel en walnoten
L:  Omelet gevuld met gebakken prei, rode ui, wortel en kiemen / pindasaus en stukjes   
pinda
D:  Linzencurry met broccoli

Vrijdag
O: Smoothie 
L:  Rest van woensdagavond
D: Airfryerfrieten met appelmoes  

     *biogarde met een kloddertje kersenjam, er mooi doorheen geroerd

Zaterdag:
O: Smoothie
L:  Gv broodje reepjes ijsbergsla, linzenburger, gebakken uien en tomaten ketchup
D: Erwtensoep uit de diepvries
    *rauwe appeltaart (zie recepten)

Zondag:
O: Geroosterde gv boterham met ei, glutenvrije cracker met kaas en jam
L: Soep en taart van gisteren 
D: Rode koolstamppot met krokant gebakken tofu
    *hangop met abrikozencompote en verse gember

Ovenschotel broccoli, kool en walnoten
Van broccoli een romige puree maken en in een ovenschaal scheppen. Hierop gewokte spitskool of chinese kool met prei en beetje spinazie van balkon.  Als laatste wat kaas en walnoten. Even in oven.