Net maakte ik heerlijke hazelnootchocoladepasta. Ik verzon het (uiteraard) ter plekke. De enige zoetstof is 2 geweekte gedroogde abrikozen en 2 dadels. Deze zaten nog in de potten die ik opnieuw wilde vullen. Ik had nog een pakje havercuisine open. Eerst een flinke scheut en later heb ik er nog wat bij gedaan en toen was de consistentie goed. Hoewel, dat weet ik nog niet helemaal want het staat nu koud te worden. Misschien moet het op kamertemperatuur. Ik zal bij recepten zetten hoe ik het heb gedaan.
ps
Laat er nu precies hetzelfde recept al staan. Hoe bestaat het, ik maakte dit blijkbaar eerder met dezelfde verhouding. Ik had nu 80 gram noten en 1 eetlepel kokosolie. Ik heb alleen de zuidvruchten als mogelijkheid toegevoegd. Ik gebruikte geroosterde hazelnoten, die ook op moesten dus vanmorgen maakte ik gewoon vier restjes op, om dit te maken.