woensdag 14 juni 2017

Tomatenketchup zonder suiker!

Laatst was ik heel blij omdat ik eindelijk mayonaise zonder suiker had gevonden. En nu tomatenketchup! Echt, wat fijn. Het was er eerder natuurlijk ook, maar ik kwam niet zo vaak bij ah en ik had het niet gezien, maar nu wel. Oh, ik kan niet wachten tot het vrijdag is. Beetje mayonaise, beetje tomatenketchup bij de airfryerfrieten.  Dit is hetzelfde merk als de mayonaise.
Ik ben vaak met verschillende onderwerpen bezig in mijn hoofd. En nu ook dat kwaliteit, waar ik al zo vaak over geschreven heb, toch voor alles komt. Al voelde ik het zo en schreef ik erover, het was nog niet in alles zichtbaar. Nog niet, maar wel steeds meer. En kwaliteitsproducten zijn niet alleen smaakvoller zodat je er veel minder van nodig hebt. We proeven nog bewuster, waardoor we nog meer genieten, al dacht ik dat dat haast onmogelijk was. Het is beter voor ons en het is beter voor dier en milieu. Wat dieren betreft deden we geen gekke dingen, maar gewone tomaten bijvoorbeeld, om even bij de ketchup te blijven, hebben als het eenmaal ketchup is een heel andere achtergrond, dan organisch gekweekte en bewerkte tomaten. Niet te vergelijken eigenlijk.