vrijdag 13 juli 2018

Aanbeveling en geen boodschappen doen

Ik kan niet geloven dat het 11 dagen geleden is dat ik heb geschreven. Ik vond al dat de tijd snel ging, maar hij lijkt steeds sneller te gaan. 
Net mijn flitsdutje gedaan waar ik altijd heel erg van opknap. 
Even schrijven met een beker sterkte thee erbij. 

De natuur snakt naar regen. Het is bijna overal geel of bruin, kurkdroog.

Aanbeveling
Een paar dagen geleden zijn we naar het Drents Museum geweest. Ik vind het zo'n prettig museum. Alleen al omdat het niet te groot en overzichtelijk is. Er is op dit moment een prachtige tentoonstelling: 'Iran, bakermat van de beschaving'. 
Ik vind het altijd een spannend moment, als we de deuren van de tentoontellingszaal open doen. Wat hebben ze er nu weer van gemaakt? Elke keer is het een grote verrassing!  De vloeren en muren maken meestal deel uit, van de geschapen sfeer. 
Als u erheen gaat; elke donderdag en zondag is er om 14.00u en 15.00u een gratis lezing.  
Ik raad het aan. 

De afgelopen week hebben we geen boodschappen gedaan. Er was van alles en hier moesten we het mee doen. Het scheelt dat er nu zoveel verse kruiden zijn, snijbiet en twee soorten pluksla. Ik hoop dat we ooit weer gewoon spaghetti kunnen eten want wat smulden we altijd van spaghetti met zelfgemaakte pesto of wat ik laatst schreef, de Oosterse spaghetti, de troost-spaghetti (zie boek), of spaghetti met plantaardige Bolognesesaus enz. enz. enz. 
Als je 'gewoon' eet is alles eenvoudig(er) en kan het heel goedkoop. Nu ook, met een super de luxe voorraad, maar die moet wel aangeschaft worden natuurlijk.
Ik merk dat ik wel weer iets makkelijker word. 

Fijn weekend allemaal!