donderdag 25 juli 2019

Zomers ontbijtje

Het is zomer, het is heet (heter, heetst). Op ons balkonnetje is het 34 graden.
We gingen vroeg wandelen, toen het nog niet heet was. Wat rook het heerlijk overal en wat was het mooi met het zonlicht dat door de bladeren heen viel.
Binnen is het lekker koel. Door zonnescherm, gordijn en goede ventilator.
Een even zo koel ontbijtje.
Banaan, bosbessen, sinaasappel, aardbeien (ze zijn zo lekker en ik had de rest voor tussen de middag willen bewaren, voor op een zaden crackertje, maar ja). Ik had alleen toen ik ging blonderen de banaan onder de bevroren bosbessen moeten leggen. Nu moest ik er een beetje vocht bij doen. Anders was het ijs, zoals ik dat vaak maak. De smaak was even heerlijk. 
We hebben elke dag veel fruit en groente. 
Altijd de basis en dat is in de zomer heel eenvoudig.