donderdag 5 december 2019

5 december

Als u Sinterklaas viert dan wens ik u een heel fijne dag en avond toe.
En anders ook!

Na de wandeling, het was fris en vanmorgen was alles wit, vanmiddag warme chocolademelk en pepernoten.Vanavond bij de cichorino gechocolateerde (85% cacao) pepernoten en een banketstaafje met simpel gemaakte spijs van amandelmeel, snufje zout, kokosbloesemsuiker, paar druppels amandelessence en een scheutje amandelmelk.En rozijnen, dat leek me lekker en dat was het ook.Ik vond Sinterklaas vroeger het allerleukst, creatiefst en spannendste feest dat bestond. Het was heerlijk om heel veel cadeautjes te kopen, me op te sluiten, heel veel gedichten te schrijven en een paar surprises te maken. Nu maken we er gewoon een heel gezellige dag en avond van en ik koester de herinnering.