zaterdag 22 februari 2020

vervolg budgetteren

Het gaat niet zo goed als aan het begin van het jaar, maar toch wel redelijk. We hebben wat meer gespaard, ondanks onverwachte zaken zoals een nieuwe douchekraan. Er kwam geen koud water meer. Ik kan niet zonder mijn koude douche, die ik mijn leven lang neem. Ik had de verkeerde kraan besteld, al wist ik welke afstand er moest zijn. Dom, dom, maar gisteren kwam de goede kraan. Dinsdag wordt hij erop gezet. Tot die tijd gooi ik emmertjes koud water over me heen. :-) Voor mijn doorbloeding is dat koude water erg belangrijk. De achterkant van mijn benen raak ik niet met het emmertje.
Ook hier gold weer dat goedkoop echt duurkoop is want de goedkope kraan die we hadden is op de dag af een jaar oud en helemaal verkalkt.

Er zijn overal narcissen en wat hou ik daar toch van. Ik kreeg ze laatst in een pot en het geeft de woonkamer een lenteachtige sfeer.