maandag 2 januari 2017

Blij met vondst!

Ik vond nog 5 appels! 2 goudrenetten en 3 handappels van Willem en Drees. Het voelt als een cadeau, ik ben er zo blij mee. En dit is precies waarom ik deze week doe. Gewoon om nog meer te waarderen wat we hebben. De appels moeten op en het geeft net meer mogelijkheden want nu gebruik ik de appels van Willem en Drees door de yoghurt, anders had ik er toch appelmoes bij gedaan want goudrenetten in stukjes, nee. Maar verder gebruik ik behalve deze paar groente en fruitbonussen niets uit de aanwezige voorraad.
Er staat iets van 2017 bij 2016. Ik schreef enthousiast door. Nu heb ik wel een nieuw jaar, maar raar genoeg lukt het even niet om die tekst weg te halen, maar het komt goed. En zo niet, dan is het geen ramp.

Vanmiddag ruimde ik een la op, de kaarten en postpapierla. Ik mail de hele dag door, maar ik ben van plan weer meer te gaan schrijven. Met vulpen! Zoals ik mensen aanraad hun levensboek vooral met de hand in een mooi boek te schrijven, zo zijn brieven of kaarten fijn om te schrijven en fijn om te ontvangen. Het is een andere sensatie om een mailtje te openen, dan een envelop open te maken, met een ouderwetse brievenopener. De la is nu overzichtelijk. Morgen de volgende.