dinsdag 26 januari 2021

Het kan wel

Er worden zoveel prachtige initiatieven genomen in deze tijd. Die zouden er in deze mate anders vast niet geweest zijn. Een druk dwingt om een andere weg in te slaan, creatief te zijn. Ik denk dat er heel veel talenten opborrelen en ontwikkeld worden.
Ik las bijvoorbeeld net van een man, Lard, die zuurdesembroden en - broodjes is gaan bakken. Kometenbrood! 
Eerst bracht hij ze bij de buren en het was zo'n succes dat mensen nu van ver komen. Hij heeft van de gang een bakkerijtje gemaakt. Zijn moeder maakt baksels als madeleines, walnotentaart, shortbreads. En zijn vrouw helpt in het weekend mee met de verkoop. Henk stuurde me dit en zei dat ik me moest abonneren op 'Het kan wel'. Duurzaam, groen, enthousiast! Ik me onmiddellijk aangemeld voor de nieuwsbrief.
Er is veel te lezen op de website. https://www.hetkanwel.nl