donderdag 27 oktober 2016

Boekweit

Vanmiddag maakte ik een heerlijke boekweitkoek. Ik zal het bij recepten zetten. Ik deed maar wat, dus laat ik er niet mee wachten, anders weet ik het niet meer. Boekweit is erg gezond en het past voor mij extra bij deze tijd. Ik heb laatst dus een grote zak besteld en experimenteer er lustig op los.

Het is nu serieus herfst. Gisteren was het heel mistig en oh, ik had de hele dag wel willen lezen. Er moest van alles gebeuren, dus daar was geen sprake van, behalve natuurlijk 's avonds in bed. Een moment waar ik me op blijf verheugen, elke dag. Wegzakkend in kussens en genieten van wat ik lees. Als ik het niet boeiend vind stop ik met lezen, maar het is het afgelopen jaar maar 1x voorgekomen en vorig jaar ook. Ik weet dus, omdat het zo weinig voorkomt, nog precies om welke boeken het ging.