zaterdag 1 juli 2017

Kokos-notenkoek

Van levenslessen floep naar overheerlijke kokoskoek.
Ik deed maar wat want ik wilde eerst iets met citroen maken. Ik had wel biologisch citroensap (Aldi in zo'n citroenvorm. Ik heb het ook in limoen). Met citroenrasp erdoor is extra lekker en ik had geen verse citroen. Dus gewoon goed bij elkaat passende smaken bij elkaar en mmm..

1 bekertje kokosrasp malen met 1/2 bekertje dadels
1 beker noten erbij, snuf zout, 1 banaan en 2 eetlepels kokosolie
Beetje kaneel, beetje vanille
In vorm platdrukken en garneren met noten
Koel wegzetten en in puntjes snijden

Het kan ook alleen met dadels of alleen met banaan, maar omdat het plan halverwege veranderde werd het dit. Vers fruit of compote erbij zou goed passen, maar er hoeft niets bij. Ja, een sterk kopje koffie.
                                                  Stukje kokoskoek op het balkon met avondlicht.