vrijdag 14 juli 2017

Pakketten
Ik hoorde laatst van een vaste lezer dat hij mijn weekmenu's mist. Omdat ik nu nogal anders eet heeft weekmenu's plaatsen niet zoveel zin. Wat ik wel kan doen is regelmatig een gerecht of lekkernij plaatsen, als ik er enthousiast over ben.Gelukkig ben ik bijna altijd enthousiast en Henk ook. Maar een of twee keer per jaar denk ik gaat het mis. Ik had laatst glutenvrije broodjes gemaakt die er in de oven prachtig uitzagen, maar echt niet lekker waren, zeepachtig. Ik zal ze opzoeken...


Pakket van vandaag.
Ik vind paarse koolrabi zo mooi. Ik hoorde laatst van een vaste lezer dat hij mijn weekmenu's mist. Omdat ik nu nogal anders eet heeft weekmenu's plaatsen niet zoveel zin. Wat ik wel kan doen is regelmatig een gerecht of lekkernij plaatsen, als ik er enthousiast over ben.Gelukkig ben ik bijna altijd enthousiast en Henk ook. Maar een of twee keer per jaar denk ik gaat het mis. Ik had laatst glutenvrije broodjes gemaakt die er in de oven prachtig uitzagen, maar echt niet lekker waren, zeepachtig. Ik zal ze opzoeken...


En pakketten van de afgelopen weken, heerlijk!