zaterdag 15 augustus 2020

Blijft een belangrijke dag

Elk jaar denk ik terug aan 15 augustus 1969. De eerste dag van mijn nieuwe leven en al jaren de dag van het begin van mijn lievelingsperiode. Ik schrijf dit ook elk jaar. Heeft u een soortgelijke dag die u elk jaar viert of herdenkt?

Het is nog steeds erg warm en dus blijven we elke dag onze ochtendwandeling vroeg maken. Voor het ontbijt. Vanmorgen was het niet heel vroeg, maar om 7.50u was hier op de doorgaande weg geen auto te bekennen. Henk nam een foto naar beide kanten.
Henk gooit nog steeds elke ochtend en avond een emmer ijskoud water over me heen, heerlijk. De wc doorspoelen is lastig, niet kunnen wassen ook. Gelukkig hebben we een afwasmachine voor de afwas. Haren wassen lukt niet goed met koud water dus ik maak keteltjes water warm. Maandag wordt er een nieuwe boiler bezorgd. Deze was pas 2 jaar en 5 maanden oud. De boiler die hier hing heeft het 46 jaar gedaan. Het bedrijf zei dat ze dit nog nooit mee hebben gemaakt. Tja ... Het is niet meer dan lastig. Ik ben dankbaar dat we nog net thuis waren en ik ben dankbaar dat we koud water in de keuken hebben. Zonder water zou het veel meer dan lastig zijn geweest. Ik ben me extra bewust hoe fundamenteel water is! Zonder leven lijkt me onmogelijk.