donderdag 18 augustus 2016

Bijna klaar!

Deze weblog is bijna klaar! Wat fijn dat ik nu gewoon kan schrijven, zonder problemen.
Ik ben er bijna een week elke dag zes à zeven uur mee bezig geweest. 
Nu is schrijven weer leuk. Ik stond elke dag vroeg op en was soms om 6 uur al bezig. Ik wil proberen dit ritme vast te houden, al is een uurtje later ook prima. Maar wel dat ik lange dagen heb. En dan kan ik ook weer aan mijn boek schrijven. Iets waar ik de laatste maanden niet aan toe ben gekomen.
Henk is al dagen bezig om een groot deel van de mensen die contact gezocht heeft via de website en/of die mijn boek hebben gekocht, vast te leggen. Zo lief dat hij dat doet want het zijn honderden berichten die onderzocht en gekopieerd moeten worden, het is heel veel werk. Dank je, lieve schat!

Hoe brengt u de zomer door? Voor veel mensen is de vakantie bijna of helemaal voorbij.
Waar u ook was, of wat u ook gedaan heeft, ik hoop dat u het fijn heeft gehad.