zondag 12 februari 2017

Glutenvrije pizza

Het is vandaag mijn vermaandag en aangezien ik zo dol op pizza ben hadden we net een glutenvrije pizza met veel groente erop, een beetje blauwe kaas, romanasla erbij met olijven en een klein glas rode wijn. Toe alleen maar een stukje Fair Trade chocolade van de Aldi. Voor mij is dit echt een feestmaal. En dit is tot nu toe de beste glutenvrije bodem die ik gemaakt heb! Dit weet ik nog precies, dus ik zal het bij recepten zetten. Ik was bijna naar een winkel gegaan om een glutenvrije pizza te kopen. Gelukkig heb ik me beheerst en deed ik het niet. Ik heb het me wel gemakkelijk gemaakt (dat hoort bij een feestdag voor mij) en de groente had ik met de trouwe nicerdicer in heel kleine blokjes gehakt, zodat ik niets heb gebakken van tevoren. Wat langer in de oven gedaan en het had precies de juiste gaarte. We hadden de helft.
Vanmorgen hebben we samen een heel klein rondje gemaakt en vanmiddag ik alleen een grotere. Er staat nog een krachtige wind, niet prettig voor Henk. Ik heb, want behalve 's avonds in bed probeer ik dat op zondagmiddag ook altijd te doen, ook nog even lekker op de bank gelezen.