zondag 26 februari 2017

Volgende maand gaat het weer goed

Net zag ik tot mijn schrik, dat ik de afgelopen maand €60 te veel uit heb gegeven. En ik was nog wel zo optimistisch. Ik vind wel dat ik dit eerlijk moet vertellen. We gaan deze uitdaging voor ons bestwil aan en alleen un nood mogen we ervan afwijken. Er was geen sprake van nood, maar van niet goed nadenken. Ik moet voortaan berekenen hoeveel ik van de €30 over heb als de Beterbioboodschappen van de rekening afgehaald worden, niet in de week als de boodschappen op de aanrecht worden gezet. Voor komende vrijdag bestel ik niets. We doen sowieso geen enkele boodschap, deze week. Beetje teleurgesteld in mezelf. Het is ook niet een paar euro, maar omgerekend €15 per week, foei. Volgende maand gaat het weer goed! Ik zal er bovenop zitten. 
Waar ik juist blij over ben is de kracht van de zuurdesem. Er zat eigenlijk niets meer in de pot. Water en meel erbij en het is echt heel goed. 

Henk heeft nog 4 dagen antibiotica. We kunnen niet wachten ... 
Gisteravond heeft hij voor het eerst op zaterdagavond weer een biertje genomen. en daar heeft hij erg van genoten.

Binnenkort ga ik over dubbelkoolzure soda schrijven of zuiveringszout. Er zijn middelen waar ik zoooo enthousiast over ben, dit is een voorbeeld.