zondag 11 september 2016

Opruimen

Vanmiddag zijn we begonnen met het opruimen van de box. Soms is het lastig wat houden, wat weg doen? Het is nu voor een deel verschoven. Videobanden gaan we binnenkort bekijken en als het lukt digitaliseren. Dan wordt het nog lastiger, plekken van vroeger zien, mijn moeder...
Ik wil niet dat fotoalbums beneden in de box liggen, maar dat ze dichtbij zijn. Dit betekent dat de WP serie eindelijk weggaat om ruimte te maken. Ik ben alleen aan het beeld van de boeken gehecht, ik kijk er nooit in. Als iets alleen ruimte inneemt moet het weg. En nu bekijk ik veel van vroeger, brieven van patiƫnten, cursus opzetten of cursussen die ik gegeven heb en veel meer. Belastingpapieren ouder dan zeven jaar kunnen zonder enige moeite en met plezier weg, dat is fijn. Ipv alle seizoenspullen beneden wil ik die ook graag hier hebben, maar dan moet er plaats gemaakt worden in de slaapkamer en dat is niet eenvoudig. Nou goed, de kop is eraf en dat is een prettig gevoel. Hopelijk is het over een paar weken leger en dus overzichtelijker. Bent u alleen omringd door wat echt belangrijk is, of...? Ik merk dat er actief mee bezig zijn al rust geeft, heerlijk.