dinsdag 16 mei 2017

Kwaliteit

Voorlopig wordt het niets met budgetteren. Naast de duurdere voeding van dit moment heb ik gisteren voor de eerste keer spatadermassage gehad. Wat een genot! De slechte doorbloeding heeft op veel invloed en dit zal me goed doen. Zal? Gisteren voelde het al zo prettig. Dank je Gea!

Ik denk ook dat alles een beetje verschuift. Het is wonderlijk, als ergens iets verandert, verandert er veel mee. Ik zal me, ook op deze website steeds meer gaan richten op puur de kwaliteit van het leven. Dit was ook het uitgangspunt, in combinatie met consuminderen. Laat ik er bewustzijn voor in de plaats zetten. Dan gaat het nog steeds om met 'met weinig veel doen', maar vooral om te doen wat mogelijk is voor een geestelijk en aards rijk leven. Niet geldelijk rijk. Kunst, religie, natuur, voeding, stilte, kruiden en meer kweken. In overeenstemming met jezelf leven.