maandag 22 mei 2017

Onze dag

Vandaag is onze dag, 35 jaar! Het ontbijt op het cadeau (Peter Vos) en viertaart eronder. Het ontbijt was geitenkwark, bosbessen, banaan en citroenmelisse. Daarna had ik nog een keer de heerlijke beenmassage en mijn schouders zijn ook even onder handen genomen. Een fijn cadeau. Nu zelf verder en proberen nog meer te wandelen, mijn benen masseren (Henk af en toe mijn voeten) en oefeningen doen. Ik zal het adres van Gea bij 'links' zetten. Ze geeft: Spatadertherapie, Sportmassagetherapie: sportmassage, blessurepreventie, bewegingsanalyse, oefentherapie, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage.


De bodem van de taart bestond uit noten en dadels en de vulling uit banaan, dadels, cacao, kokosolie en vanille. Ik had de vulling eerst met avocado willen maken, maar die waren nog niet rijp. Het was heerlijk! Er zou nog heel goed kokosroom of ongezoete slagroom op kunnen.
Ik zal het bij 'recepten' zetten. Maar bij welke letter? Bij de C van chocoladetaart!