donderdag 12 maart 2020

Boekenweek

Vanmiddag gingen we vanwege de boekenweek naar een prachtige boekwinkel met daaraanvast een bakkerij/lunchroom.  
https://www.bakkerijhaafs.nl/bakkerscafe/

"Bakkerij Haafs (Wilfred Haafs is Meester Boulanger. T.) staat voor een topprestatie in het bakkersvak, dit geldt voor het bakproces maar ook voor de verkoop in de winkels.
Exclusiviteit, superieure kwaliteit, tastbare ambachtelijkheid en aandacht staan bij ons centraal om ook in de toekomst voorop te blijven lopen.
Wij hopen u te verwelkomen in een van onze filialen, zodat u net zoveel van onze producten kunt genieten als dat wij doen."

We proberen, zoals u weet dit jaar zo min mogelijk uit te geven, en wat ik laatst schreef, soms is het even iets minder, maar over het algemeen gaat het behoorlijk goed. We hadden nog een VVV bon (we hebben er ook nog een voor Kerstmis) waar we twee boekjes van kochten en het boekenweekgeschenk bij kregen. Naar de boekwinkel gaan hoort er natuurlijk elke boekenweek bij. Marieke Lucas Rijneveld vind ik een intrigerend mens en het boek staat in mijn 'dikke nog te lezen boeken boek'. Ik vind dit de mooiste week van het jaar. 
Omdat het mijn vermaandag is dronken we overheerlijke cappuccino en Henk nam warme appeltaart met veel slagroom en ik nam een grote hap. Een fijn uitje.