vrijdag 31 december 2021

Voornemens

Goede voornemens

  • Het gaat heel pittig worden met de kleine hoeveelheid geld die we de komende 20 maanden zullen hebben. Ik ga proberen door een duidelijke structuur te zorgen dat we alles binnenkrijgen wat nodig is. Dat we het redden. Ik ga ook mijn best doen om te sparen voor iets kleins, een nachtje weg (als dat dan mag) of iets anders. We zien het wel. 
  • Alles blijven doen wat goed voor Henks blaas is en al het andere, specifiek gericht op waar we last van hebben. 
  • Proberen iets langer te wandelen.
  • Proberen korter achter elkaar te zitten want het is erg slecht voor mijn doorbloeding en hartje.
  • Me elke dag nog bewuster zijn (kan dat?) van de rijkdom in onszelf en waarin we leven. Dat is allemaal zoveel belangrijker dan wat niet mogelijk is.
  • Per ruimte met weinig geld doen wat nodig is. Beetje ingewikkeld maar we gaan het proberen.
  • Ons nog meer verdiepen in alles wat er wat virussen betreft voor en achter de schermen gebeurt maar niet zichtbaar is. Dat betekent filteren. Niet alleen voor de waarheid maar ook ter bescherming. We willen niet alleen informatie maar ook ondersteuning en bemoediging.
  • Alles gebruiken. Dit schreef ik al eens, maar dit neem ik me echt voor, om zoveel mogelijk te gebruiken van producten, of het nu gaat om de pitjes van een paprika te zaaien of de schil van een banaan te gebruiken voor een pulled plantaardig gerecht.