dinsdag 7 december 2021

IC

Door ons zal niemand op de IC belanden.

Wij zullen zelf ook niet op de IC komen. We doen op alle mogelijke manieren ons best niet besmet te raken. We zullen ons ook niet laten opnemen. 
Als we toch op een totaal onverwachte en rare manier besmet zouden raken, wat ik me niet voor kan stellen, en we zouden bijna doodgaan vragen we verzachting als dat mogelijk is en dan gaan we ... Ik hoop dat het allemaal voorlopig niet zover zal komen.

De fase waarin we nu zitten voor de wereld, om werkelijk op een totaal andere manier met alles om te gaan, is er ook voor onszelf. Tijd voor veranderingen. 

Kale bomen met zon. Licht. Voor iedereen!ps
Het is nu veel erger met Henk, zijn rechter oog is nog dikker. dan de linker.
En zijn voorhoofd (en benen en handen) ...
Blij dat hij niet alleen woont en ik voor hem kan zorgen.
Hij moet er dwars doorheen en morgen en zeker overmorgen is het hopelijk ietsje beter.
Ik denk van wel.
Twee jaar geleden heeft hij lichttherapie gehad wat tijdelijk voor zijn huid goed hielp. 3x in de week naar het ziekenhuis was belastend. Ik heb al even gekeken en ga zelf een lamp aanschaffen, dat moet gewoon. 

Een heel fijne dag allemaal!