donderdag 30 december 2021

even verdwenen en het jaarlijkse boek

Het spijt me, dat de site een paar dagen was verdwenen. Ik dacht dat ik de telefonische hulp had opgezegd maar het was eenvoudig gelukkig. Vele uren bezig geweest om het goed te krijgen, ook met een hostdeskundige. Uiteindelijk heeft ze het op kunnen lossen en wat ben ik blij dat ik gewoon samen met u het jaar af kan sluiten. Zover is het nog niet. Ik wil eigenlijk nog veel schrijven. Voor nu wens ik u een mooie dag toe (het regent hier gestaag).

We krijgen (ik al mijn hele leven) een boek met Kerstmis. Deze hadden we al in november in een kringloopwinkel gekocht. 'Leeftocht' van Adriaan van Dis uit 2007, met als ondertitel 40 jaar onderweg. En 'Eline' van Michelle Visser over een Drents dorp in het laatste jaar van de Eerste Wereldoorlog.