dinsdag 4 juli 2023

Gevolgen, bezuinigen en Frankrijk

Ik blijf gedoseerd schrijven over de misstanden omdat ik niet bij wil dragen aan informatie.  
In Duitsland is een rechtszaak tegen een vaccinfabrikant wegens (letterlijk) gezichtsverlies na BioNTech-vaccinatie. De Duitse staat steunt niet de vaccinatieslachtoffers, maar betaalt zelfs de fabrikanten de advocaten en juridische kosten las ik. Het lijkt me dat veel mensen op veel plaatsen in de steek worden gelaten en dan in dit geval zijn de problemen ontstaan door toedoen van de machtshebbers/fabrikanten. Ik zag mensen wiens leven verwoest is, die zwaar lichamelijk letsel hebben. Ik hoop dat het in de toekomst toch iets beter zal gaan met ze.
Advocaat Jessica Hamed eist een passende schadevergoeding voor de slachtoffers, ook vanwege de enorme vaccinatiedruk van de overheid door 2G en deelvaccinatie.

Ouderenzorg in toekomst onbetaalbaar dus ... bezuinigingen wachten. Bij rtlnieuws staat zelfs 'harde ingrepen noodzakelijk'. Er staat ook iets in het rapport van topambtenaren(??) waar ik niets van begrijp"
"Om voor de ouderen te zorgen zouden er ruim 350.000 mensen extra in de zorg moeten werken. "Een persoon extra werkzaam in de zorg betekent een persoon minder voor de klas of bij de politie", stellen ze vast."
Begrijpt u dit? Iemand die in de zorg werkt is inwisselbaar voor iemand bij de politie?
Wat is dit nu toch weer voor geks? Het is totaal verschillend werk.
Ach, leest u het artikel vooral zelf. Wij vinden dit zo erg.
Die medicijndispenser ... walgelijk. Zorg dat mensen veel en veel minder medicijnen krijgen, dan worden ze misschien weer wat gezonder.
Hierover geschreven ... de dochter van een mevrouw die we goed kennen heeft een goede functie in de medicijnindustrie. Ze is indertijd speciaal naar een ander land gegaan om zo snel mogelijk de prik te krijgen, die hier toen nog niet was. Ze was nu in Amerika bij een bijeenkomst van medicijn-collega's en komt terug met corona. Haar moeder meteen bang want heeft met haar in de auto gezeten. Ze houdt angstvallig iedereen op afstand. Zij ziet normaal gesproken de hele dag door mensen, daar geniet ze van en het hoort gewoon bij haar.  

Terug naar de overlast van ouderen in de samenleving want zo wordt het gebracht vind ik. Waarom zorgen dat mensen ouder worden?
Alleen bij het laatste stukje kan ik nog iets bedenken, al zitten daar ook haken en ogen aan.
Maar het is in ieder geval iets positiefs, maar verder ... 
Er gaat overal geld naartoe, 'we hebben diepe zakken' horen we Rutte nog zeggen en steeds lezen we over miljarden, maar niet naar de gezondheidszorg.
Laten we allemaal zelfmoord plegen. Champagne erbij, lekkere hapjes en hupsakee.
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5394078/ouderenzorg-onbetaalbaar-eigen-bijdrage-pakket-kleiner-minister-helder

Wat en zeker ook wie kan het leven in Nederland een positieve impuls geven? 
Juist wel geld naar gezondheidszorg en onderwijs, daar begint het!
Bijdragen aan mensen hun geluk in plaats van aan afbraak.
Er gebeurt zoveel overal. Wat me ook erg raakte was om te lezen (en te zien!) dat de gigantische rellen in Frankrijk ervoor gezorgd hebben dat monumentale gebouwen die WO2 overleefd hebben nu beschadigd zijn.

We gaan moestuinaarde kopen en die verrukkelijke aardbeien. De geur en smaak en bezig zijn in mijn minituintje zorgt voor ontspanning.

Mooi Frankrijk                         jonaterre

                                                          
                                                                                                    HansPierre9x6
                              
Mehdi:
"Ik ben Frans-Algerijns. Ik ben moslim. Mijn religieuze praktijk is intiem. Ik ben er trots op Frans te zijn en dankbaar voor alles wat Frankrijk mij en mijn familie heeft gegeven. Ik zou het honderdvoudig teruggeven. Frankrijk verdient respect. Frankrijk, je houdt ervan of je verlaat het."