maandag 10 juli 2023

Hoe gaat het verder? TIP

Kabinet gevallen, Rutte verdwijnt uit de politiek. Hij zag er verslagen uit.
Het heeft allemaal te lang geduurd.
Wie komt ervoor in de plaats?
---

Dr.Ir. Carla Peeters:
"Mark Zuckerberg geeft toe dat sociale media het medisch establishment heeft geholpen om wetenschappelijke uitspraken te censureren.
Dit ondermijnt het vertrouwen in de publieke gezondheid en politiek.
Het is nodig om excuses aan te bieden!"

Een reactie hierop:
"Toegeven is niet zo moeilijk als er geen consequenties aanhangen. Daarnaast weet hij dat 25 augustus 2023 de datum is waarop de grote social media-platforms volledig moeten voldoen aan de "EU Digital Services Act". Dan wordt de censuur centraal aangestuurd."
---

Een internationale groep advocaten bundelt krachten tegen machtsgreep WHO!!
Maandag bracht een groep advocaten uit tien landen een verklaring uit waarin ze hun verzet uitten tegen het door de Wereldgezondheidsorganisatie ("WHO's") voorgestelde pandemieverdrag 
---
Dit wist ik niet, maar ik kijk er niet van op, de censuur dringt overal door en wordt steeds sterker. Ik heb verschillende filmpjes gezien, over de afschuwelijke censuur in China. We leven in een digitaal tijdperk en wij vinden dat er veel voordelen aan zitten, maar tegelijkertijd wordt het ernstig misbruikt en dan is elke humane grens zoek. Hoe in China mensenrechten geschonden worden...  Een voorbeeld: Als je nog een rekening open hebt staan en je wilt gaan tanken komt er geen benzine uit de slang.
Er hangen digitale borden met de gezichten van mensen die iets op hun kerfstok hebben. 
Was het trouwens ooit zo dat er daar geen mensenrechten werden geschonden? Het is nu alleen gemakkelijker en zichtbaarder.
---
Ik las net dat iemand voor de 10e keer covid heeft  Misschien heeft ze een mankement in haar genen zegt een arts, maar zoals Jan Bonte zegt, voor de prikken die ze kreeg, had ze dat mankement blijkbaar niet. Virussen waren er altijd.
---
 TIP
Waar ik aan het eind van de middag achterkwam is dat het heel goed gaat om kool met de kaasschaaf te schaven. Er ontstaan daardoor heel fijne reepjes.
De onderkant heb ik bewaard voor door rijst of zo, dat kan grover, maar dit gebruikte ik voor een heerlijk stamppotje met een beetje kokosolie, zout, flink versgemalen peper en een handje pinda's. Wat peterselie bovenop.
Ook lekker met kleine blokjes kaas ipv pinda's, of allebei.