zondag 2 juli 2023

Natuurlijk en muggen

Nadat ik had gelezen dat een huisarts altijd vitamine B1 (Thiamine)* voorschreef tegen muggenbeten en hij niet begrijpt dat daar nooit over gesproken wordt las ik dit:

"Mijn moeder slikte jaren zware pijnstillers (oxycodon) en ontstekingsremmers (prednison) tegen klachten van fibromyalgie. Op advies van een kruidenarts drinkt ze nu thee van wierookhars (boswellia serrata). Sindsdien is ze vrijwel klachtenvrij en loopt zelfs weer zonder rollator."

Er is een mevrouw waar we bijna elke dag de televisie even goed moeten zetten. Doen we met plezier en ik heb echt nooit iets van daar heb je haar weer, nooit. Het heeft toch altijd te maken met hoe je gevoelsmatig aan elkaar verbonden bent. Als dat sterk is ligt mijn grens ver weg. Ze liet me al haar medicijnen zien , een bakje vol... om weer heel triest van te worden. Van de helft weet ze niet waar het voor is en elke dag 3x2 paracetamol? "Als ik het niet neem krijg ik misschien meer pijn" ???

*De arts gebruikt het zelf in de muggenperiodes dagelijks. 50-100 mg in tabletvorm. Goedkoop en vrij verkrijgbaar.
Naast de ventilator, als het war is helpt bij mij citroen handencrème van Weleda.
Ik hou erg van de natuur, maar er zijn heel vervelende beestjes.

Zeker geen gewone mug.

JFJunior