vrijdag 21 juli 2023

Beslissing

Door de dagen weg (het waren er maar twee, maar ze hebben veel gedaan!) gecombineerd met bijvoorbeeld de literatuurapotheker (dat medicijn werkt!) heb ik de beslissing genomen om wel informatie op te blijven nemen en door te geven, maar meer afgebakend. 
Er is veel meer dan wat ik laat zien, heel veel meer! Ik maak elke keer een keuze uit de gigantische hoeveelheid misstanden. Ik kan het niet anders noemen, het is gewoon zo.
Ik vind het heel belangrijk om op de hoogte te zijn van wat er gebeurt en ik weet dat dit voor lezers ook belangrijk is. 
Ik blijf dus afgebakend informatie geven, naast kwaliteit van leven, recepten enz. maar ik ga veel minder lezen van wat mensen schrijven in reactie op. Wel van mensen van wie ik iets of veel opsteek, maar de donkere bergen waar niets mee gebeurt laat ik links liggen. Er wordt te weinig opgeruimd. We moeten allemaal scheppen!
Ik kies voor meer selectie, verdieping en opgaan in wat me voedt. Dat is ook wat ik hier wil laten doorklinken. Het was altijd mijn manier van leven, het andere kwam erbij.
Deze beslissing heb ik genomen.

En dit zijn de kleurige bloemetjes waar ik steeds naar kijk. Zelfs(?) die doen al goed.