donderdag 10 december 2020

Elke dag iets 10 (Fijne tijd)

En vanmorgen was het nog heerlijk donker, ook toen we al weer thuis waren.

Wat vind ik dit toch een fijne tijd, corona of niet. We zouden wel dolgraag een kopje koffie in de buurt drinken. Dat je zoiets kleins zo erg kan missen. Het is daar (een van de twee lievelingsgelegenheden) zo gezellig, met een open haardje. Vanmorgen liepen we er langs. We lopen niet in het bos als het donker is. Niet vanwege eng, maar vanwege gevaarlijk met alle boomwortels. Ooh, het zag er zo sfeervol uit. Ik vind alles juist zo goed georganiseerd in de horeca, heel veilig. Tenminste restaurants, café's zijn ingewikkelder te 'beveiligen' denk ik.

We zijn al veel te lang niet naar een museum geweest en hoe vreselijk ik die mondkapjes ook vind, we gaan misschien toch binnenkort. Omdat we daar dan ook geen kopje koffie kunnen drinken zorg ik dat er thuis daarna iets heel lekkers op ons staat te wachten. Ter compensatie.

Al hebben we geen boom, ik ben gisteren nog heel lang bezig geweest met de kerstversiering. Met Amerikaanse kerstmuziek van vroeger en een passende afbeelding op de laptop. 

https://www.youtube.com/watch?v=dh56XeS1hc4