dinsdag 22 december 2020

Elke dag iets 22 (Goede documentaire over Covid-19 en creatieve vriendin)

Bij deze plaats ik de link van een genuanceerde documentaire over Covid-19. Ik kreeg hem toegestuurd en hij voegt echt iets toe, schudt door elkaar of bevestigt. Belangrijk om andere geluiden te horen. 
Het enige jammere vind ik dat het niet ook over de diepere oorsprong en lessen gaat, maar verder ...  
Heel informatief en ik hoop dat veel mensen hem zullen zien. Hij moet wel even teruggezet worden want als hij begint zijn er al16 minuten voorbij.
https://www.youtube.com/watch?v=DiDIHS1Lk0Q&t=983s


Vriendin Anita verwerkte mij in een schilderij van Jan Toorop. Ik heb al eens eerder iets van haar laten zien. Sommige mensen zijn ernstig overbedeeld met creativiteit! Ik vind het geweldig, ze is zo origineel.