maandag 21 december 2020

Elke dag iets 21 (Begin van de winter, humor en warme chocolademelk)

Het begin van de winter. Ik besefte dat dit ook de dag is dat mijn lievelingsperiode eindigt.
Op naar een nieuwe periode! Gek eigenlijk, we hebben zoveel viermomenten, zoals het begin van de lente en van de herfst, maar niet van de winter en de zomer. Daar moet verandering in komen. Ik ga er nu over nadenken ...

Wat is het toch een voorrecht om te wonen met iemand die veel humor heeft. Ik heb wel eens geschreven dat er geen voorbij zonder dat Henk me aan het lachen maakt. Het zit vaak in kleine dingen, een beeld bijvoorbeeld. Zoals dit.


ps Net gedoucht dus de scheerspiegel is beslagen. De grote spiegel wrijf ik altijd met een druppeltje shampoo in, dan beslaat hij niet. Deze vergeet ik vaak.

Later:
Warme chocolademelk gemaakt van sojamelk en met schuim erop, zodat er geen vel op komt. En ik had in het weekend gemberkoek in de slowcooker gemaakt. Beetje kokosolie erop, heerlijke combinatie. Zo werd het toch nog een goed winter viermoment!