vrijdag 11 december 2020

Elke dag iets 11 (Beslissing)

Lieve allemaal, ik heb een grote beslissing genomen. Er komt geen nieuw boek. Ik zeg niet nooit, maar nu en voorlopig in ieder geval niet. Een vriend vroeg of het als een bevrijding voelt. Ja! Naast andere oorzaken werd de druk te groot. Ik kom hier later, op een andere plek op terug.

In de loop der jaren zijn er veel onderwerpen door mijn hoofd gegaan. Er was zoveel waar ik het over wilde hebben. Ik heb ook allerlei artikelen bewaard. Gedrukt nieuws, van internet. Al deze belangrijke thema's gaan, al komt er geen boek, op den duur waarschijnlijk aan bod komen. Ik verheug me erop, dat ik op een of andere manier iets ga doen met alles wat ik belangrijk vind. In alle vrijheid (hoe en wanneer weet ik nog niet), anders verruil ik de ene druk voor de andere.    

Ik zal misschien op een andere plak gaan schrijven en het zal gaan over onderwerpen die me in welke zin ook raken en ik zal informatie geven. Deze website  is een voortzetting van 'Eenvoudig Gelukkig'. Kwaliteit boven kwantiteit, veel doen met weinig, de kracht in jezelf voelen om iets moois van je leven te maken, hoe de omstandigheden ook zijn. Dat zal niet veranderen, maar ik op den duur misschien ook ruimte voor wat ik moeilijk of verontrustend vind. Dat zou ook in het nieuwe boek komen. Alles vanuit verlangen om iets toe te voegen, vanuit positiviteit, vanuit liefde. Voor de wereld, voor u. 

Ik wens u een fijn weekend.