woensdag 30 maart 2022

Zij spreken zich (wel) uit
Moedige mensen, die zeggen wat ze belangrijk vinden.

Ik geef hier een greep uit wat ik gelezen of gezien heb. Alles door elkaar, Het schuift steeds mee. Ik zet elke keer de datum van vandaag erbij. En als het duidelijk is wanneer de ander geschreven of gesproken heeft zet ik die datum erbij. Er is geen/nauwelijks ruimte voor kleine en grote kritische geluiden. En de censuur bestaat meer dan iedereen denkt, zelfs in Nederland. 

Als kritische mensen bang worden zijn ze niet meer kritisch las ik. 

Ik had verschillende artikelen, o.a. waar dit in stond, maar ik had domgenoeg niet ge-update en ik kan het niet meer terugvinden in de geschiedenis. Als ik een artikel over pindakaas had bekeken kon ik dat heel eenvoudig terugvinden. Er gebeurt zoveel merkwaardigs.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://artsencollectief.nl/

Er komt hier wel heel veel te staan, misschien dat ik het op een gegeven moment toch weer anders doe.  

In sommige landen zijn ze iets opener. Ik voeg een video toe uit Nieuw-Zeeland. Eronder staat:
"We hebben de ongelooflijke microscoopbeelden van de experimentele prikken van andere onderzoekers over de hele wereld gezien, maar we wilden het zelf zien! Er zijn nu 4 teams die hieraan werken in Nieuw-Zeeland. Dr. Robin Wakeling heeft ermee ingestemd om zijn bevindingen openbaar te maken.
Hij vergelijkt de Pfizer-prik met andere vaccins en bespreekt de verrassende bevindingen met Dr. Mark Bailey.  


Het  gaat hier over de inhoud van een prik. Ik las net dat iemand zich afvroeg wat de uitkomst zou zijn als het over twee, drie of vier prikken zou gaan.  

16 maart 2022
Een vrouw die vaccins testte en allerlei misstanden ontdekte. Het begon ermee dat ze foto's maakte van de wanorde in boxen; openbare data, waardoor ze geen blind onderzoek meer kon doen, verklaringen van ernstige bijwerkingen met smeekbedes van het bedrijf om het stil te houden enz. Ze kreeg van haar werkgever als eerste reactie dat de foto's niet gezien mochten worden vanwege de sponsors die op de boxen te zien waren! 
Deze klokkenluider meldde officieel haar bevindingen en werd een paar uur later ontslagen.
Er stond hier ook een artikel over in het nrc, maar je moet een abonnement hebben, om het te kunnen lezen. Er zal niets meer staan dan wat hier te zien is.Dit is een tweet, dus een wat andere vormgeving.  

     2 februari, 2022
 
     Hester Vos:
     1 februari 17.24u

                                              --------------------------------------------------------

1 februari, 2022

De arts Angélique Coetzee uit Zuid-Afrika, de arts die het omikronvirus het eerst meemaakte en naar buiten bracht, zei in november al dat de symptomen veel milder waren dan van de virussen ervoor. Ik heb dat indertijd gezien. 

In een recent interview zegt ze dat er een grote druk op haar is uitgeoefend door wetenschappers. "Zeg niet dat dit een lichte variant is" zeiden ze. Wat moet ik dan zeggen vroeg ze want ik kan niet anders dan zeggen dat hij licht is. Als ik dit niet mag zeggen moet de definitie van een lichte ziekte bij de WHO veranderd worden. Vanaf toen vertelde ze in Afrika dat het een lichte ziekte was. In Europa moest ze van politici zeggen dat het een ernstige ziekte is.

27 november 2021

Hoofdredacteur Lucas van Houtert van het Brabants Dagblad deed op 13 november in zijn rubriek Beste Lezer een oproep: ‘Vertel me uw genuanceerde verhaal, waarom vaccineert u niet?’ 
Wat een verademing dat een krant werkelijk geïnteresseerd is en open staat voor de andere kant,. De kant die zo duidelijk aanwezig is, maar veelal onzichtbaar. Tenminste de kant die ik bedoel.
Hieronder een selectie. En ik selecteer daar weer uit.

"Ik waardeer uw oproep en uw ambitie om elkaar te blijven begrijpen. Een dergelijke intentie voelt dezer dagen als een warme deken. 

Het kabinet lijkt erin te slagen een van de moeilijkste vraagstukken te reduceren tot één simpel antwoord: prikken! Zelfs een 2G systeem, wat aantoonbaar niet werkt, wordt ingezet als beloning voor het halen van de spuit. Maar in mijn overwegingen tracht ik medische, maatschappelijke, ethische, sociale en spirituele aspecten allemaal mee te laten wegen. Op die manier ben ik tot een besluit gekomen wat voor mij klopt. En zo zou élk mens tot een uiterst individuele keuze moeten kunnen komen aangaande zijn eigen lichaam. Als de overheid ons kan dwingen tot het nemen van medicatie zijn we op een zeer gevaarlijk terrein aanbeland.

De overmatige prik-focus vind ik niet alleen zeer eenzijdig en enkel gericht op de korte termijn. Ik lees ook veel over de achtergronden, en wetenschappelijk is er een heel stuk minder eenduidigheid over de effectiviteit dan er voorgewend wordt in de persconferenties. Ook over de bekende bijwerkingen wordt niet helder gecommuniceerd. Ik zal u de geschiedenis besparen m.b.t. geneesmiddelen die niet zo veilig bleken als men beweerde. In 2023 zijn de studies afgerond en dan weten we meer. 

Het spoor van dwang, controle, maatregelen en ongenuanceerd prikken is een doodlopende weg. Een volk in tweeën delen in een tijd waarin verbondenheid harder nodig is dan ooit, is ongezonder dan wat dan ook. Het sociale weefsel van de maatschappij raakt beschadigd. 

In de biologie is een stressrespons enkel adaptief op de korte termijn. Al snel raakt een organisme erdoor uitgeput. De verleidelijke korte termijn oplossingen zijn uiteindelijk altijd de dood in de pot.

Niet uniformiteit (zoals men wil afdwingen m.b.t. vaccineren) maar diversiteit is een teken van gezondheid! Zo lang mogelijk leven is een zegen maar geen recht. Het leven is niet maakbaar, wél stuurbaar. Waar ik voor sta is om met elkaar in te zetten op een duurzame gezondheidszorg, een gezonde en vitale leefstijl; strategieën die léven gevend zijn. Want gezondheid cultiveren is iets wezenlijk anders dan ziekte vermijden!"

Mw. Drs B. Vugts- de Groot 
Psycholoog, Psychosyntheticus

"Onvolledige voorlichting: vanaf het begin heb ik een vervelend onderbuikgevoel over de vaccinatiecampagne van de overheid. Met grote stelligheid wordt gezegd dat dit de enige oplossing is om uit deze crisis te komen. Daarbij worden bijna uitsluitend de voordelen van vaccineren en de nadelen van niet-vaccineren belicht. Hierbij mis ik een belangrijk deel van de voorlichting. Ik voel me genoodzaakt om zelf informatie op te zoeken, bijvoorbeeld door naar de website van het Lareb te gaan om me te informeren over mogelijke (ernstige) bijwerkingen en vervolgens zelf maar een risico analyse te maken m.b.t. vaccineren of niet.

Vaccineren is niet de enige oplossing: ik ben een fitte dertiger met een fijne thuissituatie, afwisselend werk en leuk privé leven. Door sport, sociale activiteiten, tuinieren, meditatie & gezond eten probeer ik zo gezond en weerbaar mogelijk te zijn. Het stimuleren van een gezonde levensstijl mis ik volledig in de corona-aanpak, vooral nu we bijna 2 jaar verder zijn.

Daarnaast mis ik het inzetten op medicatie & vroegtijdige therapie. Er zijn aanwijzingen dat bij medicatie in het beginstadium ernstige klachten kan voorkomen. Ik hoor dit nergens als oplossingsrichting.
(Hier blijf ik me ook over verbazen. Elk mens is anders, elk mens behoeft een andere behandeling. Er zijn medicijnen ... ter preventie en ter behandeling.T.)

Ik voel mezelf voor het eerst van mijn leven behoren tot een ongewenste minderheid in de samenleving. Dat vond ik in het begin frustrerend, maar dit is ook best interessant om eens te voelen.

---

Rik, Tilburg (HBO)

"Dank je wel voor je oproep! Ik denk dat je overladen zult worden met berichten. Ik had lange tijd het idee de enige (stille) roepende in de woestijn te zijn. Iedereen heeft ineens een mening over mij, terwijl ze mij niet eens kennen. Voor jouw beeld, ik ben een nette burger, eet zo veel mogelijk gezond, rij zelden te hard, ben lief voor mijn medemens, heb aan de universiteit gestudeerd, heb een mooie baan bij de overheid, werk nagenoeg alleen nog maar thuis en als ik naar kantoor ga hou ik netjes afstand van mijn collega’s, was ik mijn handen meer dan normaal en draag ik waar het moet een mondkapje.

Ik laat mij niet vaccineren omdat ik meer vertrouw op mijn eigen immuunsysteem (al 46 jaar gezond) dan in het vaccin. Als ik geen vaccin neem, weet ik 100% zeker dat ik daar de bijwerkingen niet van zal ondervinden. Als ik corona krijg, is statistisch gezien de kans heel groot dat ik er met een snotneus vanaf kom. En dan heb ik er nog een bonus bij, ik heb namelijk natuurlijke weerstand opgebouwd tegen corona. Dat scheelt ook een booster en wie weet een 4e, 5e en 6e prik. Daarbij heb ik persoonlijk heel veel moeite met het dwangmatige karakter van het vaccinatiebeleid dat leidt tot uitsluiting en polarisatie. Dit is zo on-Nederlands.

Hoe ver ben ik bereid te gaan voor mijn gezondheid en mijn principes? Ik geef niet zo maar op. En niet zo zeer voor mezelf, maar wel voor onze jongeren. Totdat mijn werkgever zegt: ‘zonder vaccin verlies je je baan’. Dan moet ik wel. Maar zo ver zal het niet komen, toch? En tegelijk besef ik dat ik de afgelopen 18 maanden al zo vaak heb gezegd: ‘we leven in Nederland, dat gaan ze echt niet doen’. En dan deden ze het toch. Ook dat beangstigt mij, meer dan het virus zelf."

Petra.

---

"Nooit meer 1 druppel chemische troep of medicatie in mijn lijf!

Ik ben 6 jaar geleden ernstig ziek geweest. Ik had toen een tumor van 7/8cm tussen mijn hart en longen van Non-Hodgkin. Daarvoor moest ik 8 zeer zware chemotherapieën ondergaan. Die periode van 6 maanden waren voor mij de hel op aarde.

Ik heb zo ontzettend veel pijn geleden dat ik het nu vandaag de dag nog in elke vezel van mijn lichaam voel als ik er alleen al over praat.

Ik heb mijzelf na afloop van die chemo’s beloofd dat er nooit meer 1 druppel van chemische troep of medicatie mijn lijf meer inkomt. Ook niet als ik weer ziek zou worden.

Ik ben me gaan verdiepen in natuurlijke geneeswijzen en heb geleerd dat met een gezonde leefstijl en vitamine en mineralen je heel gezond kan blijven. En als ik toch weer ziek zou worden dan is het wellicht mijn tijd om te gaan.
Ik ben veel onderzoeken gaan lezen en ik heb naar Zweden en Israël gekeken. Wat blijkt; Zweden heeft de ziekte als een ‘influenza’ gezien en behandeld en het gaat daar nu weer als normaal. In Israël daarentegen is nu het merendeel in het ziekenhuis dubbel geprikt en zitten ze met de 4e booster prik in de zoveelste golf, dus ...

Ik blijf bij mijn standpunt, ik laat me niet prikken!

Ik vind het ongelooflijk discriminerend en polariserend wat er nu door de regering gedaan wordt, ik heb er geen woorden voor!

Bedankt dat U vraagt naar andere verhalen en daar de tijd en ruimte voor neemt!"

Nathalie

---

 "Het doet er niet toe waarom iemand zich wel of niet wil laten vaccineren. In mijn geval dus niet, of ik nou de grootste wappie van de wereld ben of om medische redenen niet kan / mag en alles daartussenin. Maar door het demissionaire kabinet dat de twee groepen tegen elkaar opzet moet ik me nu wel verantwoorden zo voelt het, voor een grondrecht, een mensenrecht, nl. mijn recht op lichamelijke integriteit en zelfbeschikkingsrecht.

Nooit had ik gedacht dat een vaccin zo snel op de markt zou komen. Dat kan normaalgesproken nl. niet voordat alle nodige wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd zijn en goedkeuringsinstanties zijn gepasseerd. Ik zie in mijn nabijheid vreselijke dingen gebeuren. Dubbel gevaccineerden die toch ziek worden en zelfs overlijden, maar ook ernstige bijwerkingen van het vaccin helaas.  

Dan nog een reden om het niet te doen. Ik heb corona gehad zonder noemenswaardige klachten. Mijn immuunsysteem werkt dus prima en ik vertrouw er op dat het bij een eventuele herbesmetting weer keurig zijn werk doet.

En dan mijn laatste punt waarom de keuze lastig is. De main stream media heeft tot nu toe vooral de kant van de voorstanders belicht. Daarnaast zijn de cijfers niet transparant. Welk “kamp” geeft de juiste weergave / uitleg? 

Behalve dat ik de vaccinatie niet neem hou ik me verder aan alle maatregelen en heb me aangemeld voor een wetenschappelijk onderzoek m.b.t. corona. Op die manier draag ik naast mijn immuniteit mijn steentje bij."

B.B. (verpleegkundige, tevens werkzaam geweest in de farmaceutische industrie)

Ik plaats hier ook de andere reacties want het wordt veel te lang. Iedereen was heel erg blij dat ze eindelijk hun stem konden laten horen. Eindelijk, ik ben hier ook zo blij mee.

https://www.bd.nl/opinie/lezers-doen-hun-verhaal-hierom-vaccineer-ik-niet~a8e585bef/

13 november

Oud huisarts Michaël Smulders heeft het over het wankele melkkrukje van de overheid. Er is maar een remedie voor de overheid; prikken. Een duidelijke metafoor, dat krukje.

Michaël Smulders heeft het vooral over preventie; leefwijze en verlaging btw op groente en fruit.

Sinds de QR-code als beloning voor gevaccineerd zijn is ingevoerd, lopen de besmettingscijfers weer op. Medisch noodzakelijke maatregelen worden ingeruild voor een onverantwoord vrij gedrag met een QR-code. Weinigen waren verbaasd dat de hoeveelheid besmettingen weer steeg na ‘Dansen met Jansen’. Maar de regering hoort kennelijk niet bij diegenen die enige notie hebben van hoe een epidemie te bestrijden. Vaccinatie wordt door de regering op oneigenlijke wijze aantrekkelijk gemaakt.

Veelal wordt gesteld dat leefstijl maar moeizaam verandert. Dat is een bizarre opmerking uit de mond van mensen die vervolgens een mondkapje opdoen, geen handen schudden, niet meer bij opa en oma op bezoek gaan, hun kinderen thuishouden en thuiswerken. Hoezo is het niet mogelijk om leefstijl te veranderen? Als de overheid nu eens, net zo enthousiast als ze dat nu doet met de coronamaatregelen, ook met betrekking tot lifestyle de juiste begeleidende maatregelen treft en dit via persconferenties uitdraagt?

De vierde poot die is afgezaagd onder de epidemiebestrijdingsstoel, is de vroegtherapie. Als Covid-19 een A-ziekte (zoals de pest) is, rechtvaardigt dat het stimuleren van onderzoek naar vroegtherapie als HCQ/zink en Ivermectine. Echter, succes van deze interventies zou de vaccinatiecampagne in gevaar brengen. Ze werden door de overheid actief tegengewerkt, zoals bijvoorbeeld via het in het vooruitzicht stellen van hoge boetes voor artsen die zich aan deze ‘kwakzalverij’ zouden bezondigen."

"Zet in op bestrijding en voorkom nieuwe uitbraken"

Een van de weinige partijen die zich met de oorzaak van Corona bezighoudt, MIJN partij. De enige partij denk ik, die zich ermee bezighoudt. 

https://www.partijvoordedieren.nl/standpunten/zet-in-op-bestrijden-coronacrisis-én-voorkom-nieuwe-uitbraken

22 juni 2021

https://trajectum.hu.nl/tien-redenen-om-je-niet-te-laten-inenten-volgens-deze-studenten/

12 februari 2021

https://www.youtube.com/watch?v=Rix90mSKzjY

10 januari 2021

https://www.hpdetijd.nl/2021-01-10/waarom-het-zinloos-is-om-gezonde-mensen-te-vaccineren-tegen-corona/

8 januari 2021

https://www.bd.nl/brabant/deze-huisarts-gruwt-van-gedwongen-inenting-tegen-corona~af89d56f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&cb=732b5513d1684b70e8e76c6a0ff06f07&auth_rd=1