vrijdag 25 maart 2022

Lange termijn en de (on)zin van vaccineren

Lange termijnbeleid kabinet: Zorg zelf dat je geen corona krijgt.
Ik zou zeggen zorg dat je wel corona krijgt en dan heb je een goede bescherming en is alles in orde. Geen testen, geen vaccinaties, geen pasjes. 
Henk zag een filmpje van die enge man in Duitsland die nog steeds oproept tot vaccinatie en zelfs verplichte vaccinatie. Nu vaccineren slaat al helemaal nergens op en verplichten ontneemt mensen hun vrijheid met geen enkel doel behalve om te verdienen en te beschadigen. Dat er dan mensen zijn die gaan applaudisseren maakt het nog enger. Dat juist o.a. Duitsland en Oostenrijk zo extreem reageren ... (Veel) mensen kunnen altijd en overal beïnvloed en gehersenspoeld worden. Levensgevaarlijk. Letterlijk. 
We zien het overal om ons heen en het komt dichterbij. Dit gebeurt nota bene in Europa. En dan natuurlijk de nog steeds vernietigende, mensonterende situatie in de Oekraïne. Dat is en vooral voelt dichtbij. Ik ga zo weer een mooie foto zoeken. 

"Sciensano: 84 procent coronapatiënten in Vlaanderen was geboost in maart 2022
Van de 1.099 coronapatiënten in Vlaanderen (18-plus) was de afgelopen twee weken 93 procent gevaccineerd. Van deze patiënten was 84 procent geboost en 9 procent volledig gevaccineerd.
 
Voor IC-opnames was dit beeld vergelijkbaar: 92 procent van de patiënten was volledig gevaccineerd of geboost. 
Dit blijkt uit een rapport van Sciensano, het Belgische RIVM.
In tegenstelling tot het Nederlandse RIVM, brengt Sciensano wekelijks gedetailleerde informatie naar buiten over de vaccinatiestatus van coronapatiënten."