zondag 30 januari 2022

Zondagmorgen

Na een wandeling en een heerlijk ontbijt met warme broodjes uit de airfryer en tot slot een kopje koffie, even aan u schrijven. 

Benieuwd wat u ontbijt (gezellig om bij u aan de ontbijttafel te zitten) of ontbeten hebt. 
Heeft u plannen voor vandaag, of wordt het een rustige, misschien zelfs verstilde dag.

Vanmorgen wandelde ik alleen, we gaan zo samen. We belichten Henks lichaam elke dag. De ene dag ik de achterkant, de andere dag hij de voorkant. Hij deed vanmorgen de voorkant na het douchen omdat we op zondag tegenwoordig de wandeling na het ontbijt hebben. Maar voor wat extra stappen en vooral omdat ik het zo fijn vind om de dag zo te beginnen ga ik dan alvast even alleen. Het belichten werkt trouwens goed. Zijn huid is onvergelijkbaar met een paar weken geleden. Ik hoop dat we het, als zijn rechter onderbeen er ook beter uitziet , langzaam kunnen afbouwen. Het is heel fijn om ook hierin onafhankelijk te zijn. Op zijn gezicht heeft kokosolie ook goed geholpen. We hebben daar erg bij gelachen want elke keer als ik het op zijn gezocht smeerde wist hij dat ik hem dan een zoen gaf. Dan keek hij meestal op het moment dat ik het ging doen want hij voelde altijd dat het kwam. :-)