vrijdag 28 januari 2022

Openheid (inleiding)

Ik houd me heel erg in en de mensen die ik volg zijn ook vaak beheerst, al zijn ze ontslagen of worden ze gecensureerd. Ik plaats bij 'Vrijheid' de link naar gesprekken met zes mooie, beheerste maar duidelijke wetenschappers. We hebben alle vertrouwen van de wereld in deze mensen. Moedige mensen die de waarheid belangrijker vinden dan de risico's die ze nemen. Dat ik het woord risico noem is al op zich al zo vreemd, de omgekeerde wereld. Het zorgt voor een machteloos gevoel.
Mensen die werkelijk het goede willen. De feiten laten zien en geen enkel ander belang hebben dan de mensheid te dienen. Ieder vanuit zijn eigen vakgebied.

Er zal vast een groep zijn die uit onwetendheid nee zegt tegen vaccins en maatregelen, maar de meeste mensen die ik ken en hoor zijn niet alleen behoorlijk of veel geschoold maar reageren ook vanuit hun intu├»tie (voor mij het meest zuivere wat we hebben) en hart. Wij voelen ons gehoord en vertegenwoordigd, al kennen we de meeste mensen niet. Soms zou ik het uit willen schreeuwen, dat het echt helemaal de verkeerde kant opgaat. Zoals gezegd, ik houd me in en dat heeft een geschiedenis en een reden. 
Laat een grote groep zich verdiepen, echt verdiepen, in alles wat met deze pandemie te maken heeft, er zal een wereld opengaan. Dan komt het allemaal goed. (Alleen dan)  

Heel veel mensen zijn bang voor de gevolgen wanneer ze open zijn. Deze verpleegkundige niet of wel, maar ze laat de waarheid spreken, voor het algemeen belang.  Een noodkreet, die hopelijk veel mensen bereikt en ook andere mensen stimuleert om hetzelfde te doen. IHoe vaak heb ik nu al niet gehoord, we moeten ons laten horen en ik wil niets liever en doe het op mijn manier, hier, in het klein.

Ik kopieer het volledige artikel in plaats van dat ik de link doorgeef. Elk woord krijgt de ruimte die het verdient. Het komt uit Artsen voor vrijheid. Hier komt het.