woensdag 1 juni 2022

Censuur en goed artikel

Complotdenkers beschouwen Bill Gates als een (een van de) kwade genius. Ik heb nooit begrepen waarom, al moet ik ook zeggen dat ik niet veel van hem weet. In ieder geval sponsort hij een artikel in The Lancet, wat juist de andere kant van het beleid laat zien.

(Later: Hij is heel duidelijk over de besmettelijkheid van gevaccineerde mensen. Maar goed, als iemand dat nu nog niet is ...)

Het artikel gaat over collaterale doden. Ik wilde weer opzoeken waar ik dit heb gelezen, maar er is nog steeds censuur. Het kan niet meer geopend worden. Hoe belachelijk en ernstig. Gelukkig stond dit al te wachten:

"De professoren John Ioannidis[2], Jean-François Toussaint[3] en Bernard La Scola[4] en hun teams bijvoorbeeld, hebben studies gepubliceerd op basis van reële cijfers. Deze studies werden tot op vandaag nergens in andere studies tegengesproken of weerlegd. Het Brownstone instituut publiceerde een lijst met 400 studies die aantonen dat de covidmaatregelen niet hebben gewerkt[5]. 

Op 25 april 2022 hield Professor John Ioannidis een lezing voor het team van de universiteit van San Francisco[6].  Daarin vergeleek hij de grote pandemiën van de vorige eeuw met die van covid-19.  Hij komt tot de conclusie dat covid vergelijkbaar was met de pandemieën van 1957 en 1968.  Met een bijzonder belangrijk verschil in de oversterfte die niet te wijten is aan de infectie zelf.  De collaterale doden dus. Bij de pandemieën in de vorige eeuw waren er geen “draconische maatregelen”, zoals hij dat noemt.  Er waren dus ook geen collaterale doden.  Die oversterfte nu schat hij in op een veelvoud van het aantal doden dat is gevallen door corona zelf."  

------------

Dit is ook een artikel naar mijn hart, van het Brownstone Institute. Bij chrome wordt het vertaald.

Voor mij was dit de kern van de pandemie:

"Nadenken over dit onderwerp van blootstelling en immuniteit leidt er uiteindelijk toe dat iemand zich realiseert dat we geen gecentraliseerde controle, dwang en dictatoriale macht nodig hebben om een ​​pandemie te beheersen. Pandemieën zijn onvermijdelijk, maar ze beheersen grotendeels zichzelf, terwijl de best mogelijke resultaten berusten bij de intelligentie van individuen die keuzes maken op basis van hun eigen risicobeoordeling. (Ik heb het gevoel dat ik al 33 maanden een versie van die zin schrijf.)" 
Jeffrey A. Tucker 

https://brownstone.org/articles/the-politics-of-natural-infection/