woensdag 15 juni 2022

Supermaan

Heeft u de supermaan gezien? Gisteravond wilde ik eigenlijk nog schrijven dat hij voor de 2e keer te zien zou zijn. Ik hoop dat u hem gezien heeft.

Eergisteren hebben we hem samen bewonderd, maar gisteravond was het te bewolkt. Midden in de nacht werd ik wakker en ik keek in de spiegel en daar was hij, zo mooi. Groot en een beetje rood.Ik draaide me om zodat ik naar buiten kon kijken maar toen zag ik hem niet. Vreemd. 
Hoe dan ook, ik heb hem gezien. Op zulke momenten besef ik des te meer dat de natuur op elk moment, op elke plaats de vertegenwoordiger van immense schoonheid is.
Ik ben onpasselijk van het bericht dat ik net plaatste. Ik probeer dadelijk in bed goed de zinnen te verzetten. Eerst door te lezen en daarna ga ik in gedachten in de duinen liggen, op warm zand. Ik voel de zon op mijn huid en ik hoor de zee ...