zondag 19 juni 2022

Gesprek en Pinkpop

Zag een gesprek met twee van de meest vooraanstaande virologen / immunologen van de wereld. Dat ze verketterd zijn heeft met hun mening te maken want die is anders dan voorgeschreven. En als dat zo is, heb je ook in zogenaamd democratisch landen niets meer te zeggen. Na de woorden van Kuipers, die het alweer over een lockdown had en andere onbegrijpelijke narigheid, was dit weer balsem voor onze ziel. Ik wist hoe de mannen wetenschap bedrijven (we kennen langzamerhand de meeste mensen die niet bang zijn om zich uit te spreken) en hoe zeer ze betrokken zijn bij effecten voor nu en de toekomst. Malone stond nota bene aan de wieg van de wat ik vind enge mRNA techniek.  Dan ontstaat er inzicht over kwalijke gevolgen en moet hij stil zijn over wat hij als eerste ontdekt heeft. Ze samen zien was mooi. Het eerste deel is soms vanwege wetenschappelijke termen moeilijk, maar of u zoekt het op, of u vangt de diepere inhoud en die wordt ook zonder kennis van al die termen zo duidelijk. Er was bijna niets nieuws voor mij. Ik heb al deze technische kennis niet, maar dit is precies wat ik altijd gevoeld heb. Wat ik niet wist is dat de invloed van besmetting schadelijk kan zijn na vaccinatie. Wel dat de natuurlijke immuniteit verdrongen wordt. Dat kan toch niet anders? Ik probeer te bedenken wat er gebeurt in je lichaam. 
https://www.blckbx.tv/corona/headwind-s-werelds-meest-gecancelde-doctoren-in-een-unieke-dialoog-over-de-toekomst

Er is oneindig veel wat ik niet weet, maar dan gaat het over mijn hoofd. Binnen in ons is een onschatbare hoeveelheid kennis aanwezig*.

Eind jaren 80 deed Malone al onderzoek naar mRNA-technologie om hiermee cellen te activeren voor de aanmaak van proteïnes. In 1990 volgde een paper waarmee men de mogelijkheid suggereerde om mRNA te programmeren in een laboratorium, voor het activeren van de aanmaak van een gewenste proteïne. Deze studies worden beschouwd als de eerste stappen in de ontwikkeling van mRNA-vaccins.

Malone was ook hoofd klinische zaken voor Avancer Group, een lid van de wetenschappelijke adviesraad van EpiVax, en hij werkte als directeur en mede-oprichter van Atheric Pharmaceutical. 

Begin 2020 was Malone betrokken bij het onderzoek naar famotidine, een middel tegen brandend maagzuur, dat mogelijk in verband werd gebracht met een hogere kans op herstel van COVID-19. Malone vermoedde dat famotidine zich richt op een enzym dat het virus gebruikt om zich voort te planten. Na voorlopige positieve resultaten startten Alchem Laboraties en Northwell Health een klinische proef met famotidine en hydroxychloroquine.

Geert Vandenbossche is cum laude afgestudeerd diergeneeskunde, In 1986 promoveerde hij in de virologie aan de Universiteit van Hohenheim. Na een carrière in de academische wereld in België en Duitsland werkte Vanden Bossche bij verscheidene bedrijven aan de ontwikkeling van vaccins (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals).  

Deze mannen vertrouw ik omdat er geen enkel ander belang speelt.
Bij de andere kant zijn die er altijd. Anders zou er heel anders om zijn gegaan met de materie en met alle bewoners van de wereld.
*De oplossing van een puzzel: "Filosofie is niets meer dan de afwezigheid van wijsheid". 
Wat ben ik het hier hartstochtelijk mee eens. Dit geldt voor veel studies vind ik. Theorieën die zo ver af kunnen staan van de werkelijkheid. En van jezelf. Innerlijke wijsheid, de reden van ons bestaan. Als je mensen aankijkt en je ziet de diepte in hun blik, dan voel je hoe alles aanwezig is. Als ik een combinatie zie, een wetenschappelijke achtergrond en tegelijkertijd contact met de binnenkant vind ik dat zo fijn. Mijn geest wordt gescherpt door die aanvullende kennis. Ook al ben ik hier blij mee en werkt het stimulerend, het komt wel op de tweede plaats.

Gisteravond zag ik Pinkpop. Wat een saamhorigheid. Dit is wat veel mensen gemist hebben. De bezoekers konden zich helemaal overgeven. Deze positieve manier van beleven en uiten wens je iedereen.