donderdag 10 augustus 2023

Combinatie

Zo kon je tenminste toch nog gedoopt worden. Werkelijk.
https://twitter.com/goddeketal/status/1689065798948577280?s=20

Als mensen over honderd jaar zien wat er allemaal gebeurd is zeggen ze dat men niet in orde was. Ervan uitgaande dat de wereld dan anders is. Misschien is het dan een grote controle maatschappij. Sommige dingen zullen misschien beter zijn denk ik, het zal vast schoner zijn, maar verder...

Zolang de idiotie blijft, blijf ik er zo nu en dan over schrijven.
Ik zag de tekst van de Rijksverheid voor de komende (gerichte) prikcampagne en word er misselijk van. Nog steeds misleiding.  
Herman Steigstra verwacht een enorme oversterfte. Ik hoop niet dat het gebeurt, maar zo wel, het interesseert ze niets (hoe kan dat???), mensenlevens doen er niet toe. Ik heb vanuit Den Haag nog geen woord van medeleven of berouw gehoord, bij alle extra overledenen. 
Een meneer werd door zijn huisarts gebeld:
"Ik kreeg de vraag of ik de prik wil, een combinatie, tegen griep en tegen corona. Ze hebben mij gewaarschuwd, als u de corona prik niet neemt krijgt u ook de griepprik niet.
Ik heb gezegd “dat ik liever op een normale manier dood ga en verder niet meer lastig gevallen wil worden”!

Wel of geen namen noemen? Blijft lastig vind ik. Soms doe ik het bewust wel en zeker als ik een essentieel citaat aanhaal, maar meestal niet. Uit het nieuwe transparantieregister voor de zorg blijkt dat een OMT lid de afgelopen twee jaar betaalde klussen deed voor drie van de vier vaccinmakers. 
Deze honoraria komen nog bovenop de financiering door farmaceuten (waaronder vaccinmakers). Dit is op zich niets bijzonders denk, vrees ik, maar dan zo'n prik campagne zo sterk aanbevelen ... Kan niet en mag niet vind ik. Sowieso niet en zeker in zo'n positie niet.  

Werd ik net al misselijk, dit is nog erger. Hoe kon je, als ouder, prikker, overheid?https://twitter.com/FrankPeeters4/status/1688305334723497984?s=20

De vaccinatie van zorgpersoneel in rusthuizen in Engeland heeft geen enkel invloed gehad op de sterfte. (Ik had hier een link naar het artikel, maar dat is weg, je kwam nu bij het tijdschrift)
Tot slot onze heerlijke wraps van havermout- en boekweitmeel, een met tahin, sambal en komkommer (kan ook met kerrie en wortel), een met een eitje en een halve met appelstroop en banaan. 2x in de week met deels standaard, maar ook wisselende vulling en altijd even verrukkelijk.