dinsdag 1 augustus 2023

Jas en gif

Wat een geweldige foto, ik word hier zo blij van, ik kan hier niet naar kijken zonder te lachen!!!


Wat zei de politie na de heftige rellen laatst bij voetbal? Het is niet alleen een verzetje maar het zijn frustraties. Ja, zoals bij alle geweld overal. 
Laten er nu eens veel mensen van verschillende disciplines induiken en proberen oplossingen te vinden in plaats van alleen mensen oppakken en vastzetten.
Vroeger was Mallorca een eiland waar veel mensen vreugdevol hun vakanties doorbrachten en er zijn nog steeds veel mensen die er een appartement hebben, vooral ouderen. Na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is zegt Mallorca: "We zijn Nederlandse (zuipende, jongere) toeristen spuugzat." Hoe kunnen ze geweerd worden? En het probleem verschuift dan naar een andere plek. Het uit zich overal. Met heel mijn hart hoop ik dat niet alleen mensen zich met de problemen van nu bezighouden, maar dat in het onderwijs heel veel ruimte gemaakt gaat worden voor het positief begeleiden van kinderen. Hun kwaliteiten ontdekken en dat stimuleren, zelfvertrouwen geven, praten over problemen thuis enz. Dat vraagt om een totaal ander onderwijs. En daar blijft het niet bij, naast de reguliere vakken, geestelijke en sociale vorming, moestuinieren en leren omgaan met geld. Ik zal dit keer op keer blijven schrijven. Mensen zitten vaak vast in een bepaald stramien van denken en als er al iets verandert, is dat vaak alleen aan de structuur, wie wordt er werkelijk mee geholpen? Ik heb bijvoorbeeld de Mammoetwet meegemaakt. Heeft dat iets goeds gebracht?
Goede mensen die problemen kunnen doorgronden, wat is er een behoefte aan.
Waarom stapt iedereen op? In Nederland zijn al 16 bekende politici vertrokken
Hetzelfde gebeurt in Engeland. Vierenveertig Tories hebben gezegd dat ze van plan zijn het parlement te verlaten.
Ik schrijf niet zo vaak meer over de afgelopen jaren en de prikken. Niet omdat ik het niet belangrijk vind, maar omdat ik u niet wil overvoeren. Ik blijf het af en toe natuurlijk wel doen en zeker als ik onthutst ben door iets, zoals hierdoor. Als u Tegenwind heeft gezien kent u Malone. Iemand die alles weet over prikken. Als u het in chrome leest wordt het automatisch vertaald.
Peer-reviewed getoetst onderzoek toont aan dat hartgerelateerde verwondingen door een Moderna C•19-boosterdosis 3000x hoger waren dan gedacht. Onderzoekers ontdekten dat maar liefst 1 op de 35 gezondheidswerkers in een Zwitsers ziekenhuis tekenen van hartletsel vertoont. met boosterdosis.
Christian Mueller is een van de groep die dit onderzoek deed.
(Christian Mueller is de medeoprichter en directeur van het Cardiovascular Research Institute en hoogleraar cardiologie aan het Universitair Ziekenhuis in Bazel, Zwitserland)
https://empendium.com/mircim/speakers/show.html?id=262748

De Vlaamse arts Frank Peeters:
"Er zijn geen overlijdens meer met of door corona .
Er is wel nog onverklaarde oversterfte .
Waarom dan een nieuwe vaccinatiecampagne in het najaar?"

Van mensensterfte naar bijensterfte.
Paul Blom: "Met gestrekt been verkondigt toxicoloog Henk Tennekes al tien jaar lang zijn theorie over het verband tussen bijensterfte en bestrijdingsmiddelen. Hij werd als ‘te activistisch’ aan de kant geschoven. Nu blijkt dat hij al die tijd gelijk had."
Ik heb eerder over de toxicollog geschreven. Hoe had hij geen gelijk kunnen hebben? Sommige dingen zijn zo gemakkelijk, gif is gif. Niet het een kan eraan sterven en het ander wordt niet geraakt.

Henk kijkt naar damesvoetbal, Nederland-Vietnam. Het staat 5-0 en de eerste helft is nog niet eens afgelopen. Ik ben intussen de dinsdagse wraps voor de lunch aan het bakken.

Ik wens u een fijne dinsdag!