donderdag 31 augustus 2023

Dahlia's en rode maan

Weer een doos vol verrukkelijkheden van streek vriend/boer-in gekregen. Veel boontjes, NZ spinazie, salie, gedroogde dille, courgette, pompoen en ... dahlia's en zij weet dat het een van mijn lievelingsbloemen is. Heel blij met alles!
Zie, hoe mooi. Ik bedacht me net dat het misschien ook met mijn lievelingsseizoen te maken heeft, dat ik er zo dol op ben.Heeft u ook gezien hoe rood de maan was eergisteravond?
Ik vond het zo bijzonder. Ik lag er vanuit bed naar te kijken.
De oorzaak ervan is helemaal bijzonder en ernstig, het schijnt door de gigantische branden in Canada te komen. Hoe bestaat het.

Dit lijkt me zo heerlijk... 
https://twitter.com/buitengebieden/status/1697006493189505205?s=20

Duitsland: regering Niedersachsen erkent dat sinds 2021 10.000 kinderen en jongeren medisch behandeld zijn voor vaccinatieschade. Dit betekent voor heel Duitsland ruim 100.000 jongeren onder de 18 door de corona-injecties dusdanige schade opliepen dat zij een arts bezochten. Dit zijn de bekende gevallen, er is waarschijnlijk een aanzienlijke onderrapportage.  Ook zijn 60% meer depressies en 30% meer eetstoornissen gediagnosticeerd 
https://fassadenkratzer.wordpress.com/2023/08/29/erneut-dramatische-schaden-bei-kindern-durch-corona-masnahmen-und-impfungen-nachgewiesen/