donderdag 27 juni 2024

Kompas

Dit is zo gek en bijzonder ...
https://x.com/Arteymas_/status/1805963455460975097

Onze ochtendwandelingen zijn heerlijk, maar 's middags gaan we nu niet, te warm.

Bloemkool en broccoli-rijst (ik had ipv spinazie een broccolivulling gemaakt met gemalen broccoli, voor de quinoaquiche, maar de volgende keer kook ik de broccoli eerst. Met ratatouille lijkt het me ook erg lekker. De rest van de broccoli ging door dit gerecht) met gebakken uien, knoflook, tofu, gember, wortel, sperziebonen, avocado en bosui. De gember maakt dit gerecht helemaal af. Erdoor tamari en chilisaus.

Henk

Moleculair bioloog en wetenschappelijke schrijver Rogier Louwen:
"Mijn wetenschappelijk onderbouwde kritiek op de C19 vaccinaties en de RTPCR test werden gebruikt als argumentatie voor mijn ontslag. Na mijn ontslag en beslaglegging werden er klachten ingediend. Ik zou de wetenschappelijke integriteit hebben geschonden.
Gisteren oordeelde het onafhankelijke LOWI dat dit niet het geval was. Ze adviseerde zelfs om de RTPCR SARS2 preprints weer terug online te plaatsen die onder valse voorwendselen waren teruggetrokken.
Op deze uitkomst heb ik gisteren geproost en mijn dank gaat voor een 2de keer weer uit naar DAS voor hun hulp en adviezen in deze. Na meer dan een jaar super blij dat de waarheid eindelijk zegeviert." Er staat een afbeelding van een fles Champagne bij. 
Hoera, weer een overwinning, al is het krankzinnig dat er een overwinning behaald moet moet worden op openheid.

En hoe zeer iemand ook vrijgesproken wordt... huisarts Jan Vingerhoets is per 1 mei j.l. gestopt met zijn praktijk. Wat ontzettend jammer maar ook zo begrijpelijk. Als je moet doen waar je niet achter staat, dan houdt het op. De coronatijd deed hem beseffen dat hij in een systeem werkte dat niet meer over menselijke zorg gaat. "Ik heb mijn ethisch kompas gevolgd."

Huisarts en pacifist Frank Peeters:
"Binnen 10 jaar herinneren we ons waarschijnlijk nog steeds dat het aantal coronabesmettingen dagelijks de volle aandacht kreeg van de overheid, msm en hun experts, terwijl de onverklaarde oversterfte vanaf de eerste vaccinatieronde diezelfde overheid, msm en hun experts volledig koud liet."
Ik denk hier zo vaak aan. Wat is er toch gebeurd met mensen, of heeft dat ook met onderstaande onderzoeken te maken? 
---
Gevoelsmatig was het voor mij duidelijk, dat naast stolsels, hartproblemen, ontstekingen en snel groeiende kankers, de oorzaak van alle toegenomen geweld en misschien ook van andere hersengerelateerde aandoeningen en geestelijke beschadigingen, in ieder geval deels hetzelfde is. Ik had geen enkele twijfel over de gevolgen van de pandemie, van de regels, de lockdowns en bovenal de prikken.
Over die prikken zijn nu ook twee grootschalige onderzoeken uit Zuid- Korea en een uit Letland verschenen. Er komen er steeds meer. De uitkomst ervan is bevestigend.
De prikken van Pf en Mod passeren de bloed-hersenbarrière (BBB).
"We beginnen nu solide bewijs te krijgen van HERSENSCHADE veroorzaakt door COVID-19 mRNA-vaccins.
+140% Milde cognitieve stoornissen
+23% Alzheimer-dementie
+68% Depressie
+44% Angst, dissociatie, stress, somatoforme stoornis
+93% slaapstoornissen
++ seksuele stoornissen
verhoogd risico op psychose binnen 7 dagen, vooral als je in de dertig bent, met slechts 50% kans op herstel". https://x.com/MakisMD/status/1805925540055949372