maandag 17 juni 2024

Na alle (stort) regen van de afgelopen dagen scheen de zon onder onze ochtendwandeling. Het was zo mooi en het rook zo lekker, een mooi begin van de dag, van de week.

Dit zegt een arts over zware chemokuren: https://x.com/Polkadot51/status/1801278977807376578

En nog een arts over chemokuren en ... mosterdgas. Verboden, maar het wordt wel in chemokuren gebruikt? Nooit van gehoord. https://x.com/Oktay1971/status/1801306373231108268
Na WO1 werd het gebruikt voor chemo. Ik weet niet of het een andere naam heeft, maar het woord mosterdgas zie ik niet terug. Hoe konden ze dat in hemelsnaam gebruiken? Ze zagen toch wat het gedaan had? "Bij contact met de ogen kan mosterdgas tot tijdelijke of definitieve blindheid leiden. In hoge dosissen kan het de huid wegbranden tot op het bot. Bij inademing vreet het gif de slijmvliezen van de ademhalingswegen weg en staat het slachtoffer een pijnlijke dood te wachten". vrtnws. Ik zie beelden. Dit is vreselijk om te zien, het gaat over mosterdgas, maar ook over chloorgas. De verschrikkingen van onmenselijke oorlogen. Ik plaats het niet, het is niet om aan te zien. Wat deden en doen mensen elkaar aan?
Terug naar chemo. Deze stoffen zie ik en alleen de namen al, ik wil er niets van in mijn lichaam!  '
bendamustine. busulfan, chloorambucil, cyclofosfamide, dacarbazine, fosfamide, lomustine. 
melfalan.' Radboudumc: "Chemotherapie kan schadelijk zijn voor gezonde mensen. Vooral verpleegkundigen, die hier tijdens hun werk veel mee in aanraking komen, lopen een risico". 

Een reactie op het filmpje: "De oncoloog van mijn zus zei tegen haar dat chemo maar hooguit 10% van de kankerpatiƫnten geneest. Zij heeft het helaas ook niet overleefd, maar ook geen kwaliteit van leven meer gehad".

En toen kwam ik 'per ongeluk' bij de documentaire 'tegengif', over chirurg Casper van Eijck.
Het is dezelfde arts als waar ik mee begonnen ben. Een arts waar ik wel vertrouwen in heb. https://www.2doc.nl/documentaires/2024/03/tegengif.html

Iemand schrijft: "Na honderd jaar kankeronderzoek zijn ze nog niet verder gekomen dan branden, snijden en vergiftigen". Ik ben het er roerend mee eens.

Het lag in de lijn der verwachtingen:"Meer jonge volwassenen krijgen kanker dan ooit tevoren, waarbij het aantal gevallen onder de vijftig jaar twee keer zo snel stijgt als onder ouderen"
Dit staat zowel in de Times als in de Sundaytimes. 

Mensen kunnen zelf zoveel doen. Ik zag net een bijzonder verhaal van een Engelsman (moet meteen aan het liedje van Sting denken) die was verteld dat hij nog 8 weken te leven had. Grote tumoren in de alvleesklier, maag, overal. Hij is onmiddellijk met chemo gestopt en dacht dit is niet waar. Ik weet dat hij de dag begint met de bekende bleekselderijsap, een paddestoelsupplement en nog iets neemt, ook een supplement en verder gezond eet. Ik weet niet hoe zijn leven er verder uitziet, maar in ieder geval leeft hij zo natuurlijk mogelijk en ... hij is kankervrij!!! Alles is verschillende keren nagekeken. Je hebt ons niet nodig zei een arts.
Door de grote afhankelijkheid, niet alleen van medicijnen, maar ook van oordelen, zijn mensen het vertrouwen in zichzelf kwijt geraakt. Omdat je het zelf niet (meer) weet luister je naar de ander. Steeds meer mensen luisteren trouwens wel naar zichzelf en dat is dan de winst van de op zich in veel opzichten negatieve pandemietijd.
---
Arts Frank Peters zegt: Het is basiskennis in de geneeskunde dat een infectie betere immuniteit geeft dan een vaccin.Twee koppen in het nrc: 2021: Vaccin beschermt beter dan infectie (hoe kwamen ze erbij???) en nu, 2024: Immuniteit na corona infectie werkt breder en beschermt ook tegen verkoudheid. Is er iemand die zegt maar wat schreven jullie eerder?

Een verdrietige reactie: "
dat heeft dus mijn lief het leven gekost. Hij werd gedwongen tot een prik, anders mocht hij geen les meer geven aan de HvAmsterdam en zijn promotieonderzoek verdedigen aan de TU Twente, dus hij kreeg 2 shots. En daar kwamen de bijwerkingen aan. 2 maanden na de diagnose is hij gestorven". 
---

Ik wens u een fijne dag, maar eerst nog een toetje!

Aardbeitoetje met citroenmelisse


Tot slot, geen oorlog, maar knuffels, heel veel knuffels!
https://www.facebook.com/watch/?v=987070386368985