zondag 2 juni 2024

Goed voorbeeld en bananentoetje

Veel beter zo.
https://x.com/TheFigen_/status/1796156072916345224

Hoe verschillend je ook bent, omhels elkaar, dan kan er in principe weinig gebeuren want dan is er een emotionele band. 
--- 
Gisteravond quinoa net een gebakken uitje, kerrie en rozijnen, blokjes gele paprika, avocado met peper en zout en gebakken wortel uit de airfyer. In het midden nog wat peterselie. Ik denk dat er mensen zijn die er misschien nog iets zoets op de wortel doen, maar omdat wortel van zichzelf  al zoet is kleurt het vanzelf. Ruim 20 minuten op 190 graden. Ik had alleen een drupje olie erdoor gedaan. Wortel op deze manier is zooo lekker. 


Ik heb dit niet geprobeerd, maar ga dat zeker wel doen. Voor een rustige slaap van een (biologische!!) banaan de beide uiteinden afsnijden. De banaan 10 minuten koken in water. Het water cq de thee hiervan drinken, met nog een theelepel kaneel.
Er zit zowel kalium als magnesium in banaan en die zorgen voor ontspannen spieren.
Het schijnt elkaar te versterken, maar alles versterkt elkaar en dat is het mooie van voeding, als je zo gevarieerd mogelijk eet komt alles aan bod!
Elk voedingsmiddel heeft zijn eigen kwaliteiten. 

Nog even een lekker bananentoetje.
Rijstepap maken van 1/2 water en 1/2 kokosmelk, of helemaal kokosmelk.
De rijst moet heel smeuiig worden dus net zolang zachtjes koken totdat dit het geval is. Beetje kaneel erdoor. Als de rijst bijna klaar is (eventueel in de hooikist zetten, of in bed) banaan in stukken rondom bruin bakken in kokosolie,. Beetje kokosbloesemsuiker erdoor zodat het wat karamelliseert en geraspte kokos. De rijstpap in een of meerder schaaltjes doen en daarop de warme banaan. Eventueel nog wat kokosrasp erover strooien.

Alexas_Fotos

---
Luther Cyrus: "Kazuhiro Haraguchi, de voormalige Japanse minister van Binnenlandse Zaken, is de eerste grote politicus die zijn excuses aanbiedt aan de niet-gevaccineerden voor de tsunami aan sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking. 
Eerder deze week gingen grote aantallen Japanse burgers de straat op om te protesteren tegen de misdaden tegen de menselijkheid die tijdens de pandemie zijn gepleegd door globalistische organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum."
"Een van de belangrijkste punten in de toespraak van Haraguchi was zijn  kritiek op het verbod op Ivermectine , een medicijn ontwikkeld door Dr. Satoshi Omura, waarvan hij geloofde dat het een belangrijke rol had kunnen spelen in de bestrijding van de pandemie.
Op twitter kunt u zijn toespraak vinden. 
"Haraguchi trok de motieven achter het verbod in twijfel en suggereerde dat  economische belangen prioriteit kregen boven de volksgezondheid . " Waarom? Omdat ze goedkoop zijn. Ze willen het niet omdat het de verkoop van de vaccins zal belemmeren ”, betoogde hij. Deze verklaring lokte een luid applaus uit van de menigte, van wie velen vonden dat bedrijfswinsten voorrang hadden gekregen op mensenlevens".