donderdag 13 juni 2024

De moeder van

Ik maak vaak een smoothie aan het eind van de middag. Ik pluk op dit moment handenvol snijbiet en sla en 'blender' het met sinaasappelsap, druiven en water. Verfrissend en het geeft veel.

Ach, de moeder van Kees Momma is overleden. Hoe moet het nu, een onoverkoombaar verlies, maar misschien gebeurt er onverwachts iets wat deels de leegte vult. Ik wens het hem toe.
Zijn moeder gaf zoveel liefde, begrip en ondersteuning. 
https://x.com/djeekopdicht/status/1800199448850808994
Iets van het weer kan ik wel een beetje meebeleven, ik houd ook niet van hitte, maar bij hem is de grens, ik weet niet meer, 10 graden?

Over goede televisie gesproken, wat hebben we weer genoten van 'Dwars door de lage landen'. 
Leuke, sociale (Arnout Houben voert het woord) mannen die in deze serie lopen vanaf Lauwersoog naar de Panne, terug in Belgiƫ. De vorige serie was ook erg de moeite waard en we zagen series op Belgiƫ waarbij ze langs de kunt van Europa liepen.
https://app.nlziet.nl/series/gVj0kPzo2kGBGD6nG-JQNQ/EjAUlxiGkkepySm-3HCVYQ (voor als u nlziet heeft, anders misschien bij uitzendinggemist)
---
Je gelooft het niet, maar we kijken echt nergens meer van op, Dit is het zoveelste dat bovenkomt. Bij Moderna bekennen ze dat hun bedrijf 100.000 doses covidprikken hadden in 2019!! Volgend jaar zullen we 1 miljard doses moeten maken zeiden ze. Er komt een pandemie. https://x.com/DiedSuddenly_/status/1799800594099572843
---
In augustus 2021 zei Guo Wengui: "Wanneer het vaccin uw lichaam raakt, na de activering van het 40 biljoen RNA-spike-eiwit, zal het kankergen in het lichaam oneindig worden versterkt. Snel groeiende kanker, spierinfarct, myocarditis, hersentrombose, blindheid, stemverlies, verlies van seksuele functie, fysieke uitputting en andere bijwerkingen van het vaccin krijgen. 
Ik heb de man opgezocht en hij blijkt grootschalige fraude gepleegd te hebben (en hij ziet er zo aardig uit). Hij is miljardair! Het doet niets af aan wat hij zei. en vooral dat het behoorlijk aan het begin van de prikkerij was. Ik ga altijd op zoek naar meer informatie over iemand, maar wat is wat? Ik weet inmiddels dat veel van wat je leest niet waar is en als het wel waar is, hoe erg is het, gaat het niet vooral of alleen om de inhoud ... Door een schandaal kan die inhoud op de achtergrond raken. Hij is een vijand van China, waaruit hij vluchtte. Er zijn wel grenzen, als iemand echt een misdadiger is zal ik niets van hem plaatsen, maar zulke mensen zijn waarschijnlijk met misdaad bezig, waar alle tijd in gaat zitten, en niet met levenskwaliteit. 
Ik heb de afgelopen dagen weer verschillende keren gelezen van gezonde mensen die onverwacht stierven. Het gaat maar door.
---
Ik kwam zomaar in gesprek met iemand die polste hoe mijn denkwijze was. Hij zei dat hij bij het werk wat hij deed vaak een uur uittrok om mensen bewust te maken van wat er speelt in de wereld. Ik was geraakt en wilde hem een knuffel geven. Komt misschien nog wel eens want ik zal hem zeker weer tegenkomen. Het gaat er niet om dat je precies hetzelfde denkt, mensen zijn verschillend, maar dat er een basis is die je deelt maakt mij altijd blij.
---
Heeft u ook last van verse ananas, dat het pijn doet in uw mond? Hier wordt duidelijk waarom dat is. https://x.com/Rainmaker1973/status/1799438731595612569

Een kleurige cracker met ongezoete appelstroop en een zoet tomaatje, zo'n lekkere combinatie. Ik maak het in de zomer regelmatig voor Henk, na ons dutje.